Η ζωή είναι η ισορροπία μεταξύ προσώπων, καταστάσεων & πραγμάτων που κρατάμε και αυτών που αφήνουμε. Απλοποιούμε τη ζωή μας επιλέγοντας να κρατήσουμε τα απαραίτητα και σημαντικά, αφήνοντας πίσω ό,τι μας βαραίνει και προκαλεί χάος. Λιγότερα πράγματα – λιγότερη δουλειά – λιγότερα έξοδα. Περισσότερα χρήματα – περισσότερος χρόνος – περισσότερη χαρά.
Το CT’ STYLE PROJECT by Christina Tripodianaki, είναι μια ιδέα που δημιουργήθηκε με σκοπό να συνδράμει, ν’ απλοποιήσει και να παρέχει υπηρεσίες -συμβουλές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα της γυναίκας εργαζόμενης, της γυναίκας μαμάς, της γυναίκας συζύγου, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Η κάθε υπηρεσία από τις παρακάτω…αποσκοπεί και σε κάτι διαφορετικό, αλλά όλες έχουν κοινό παρονομαστή, την ψυχική ανάταση της γυναίκας.

• WARDROBE MANAGEMENΤ & PLANNING
• STYLING TIPS
• SHOPPING FOR or WITH YOU
• ARE U A “BRIDE TO BE” AND YOU NEED HELP WITH YOUR
PREPARATION?

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε ν’ ανοίγει την ντουλάπα της και να μην την αγχώνει,να είναι τακτοποιημένη και γεμάτη με τα αναγκαία. Να ξέρει πώς θα μπορούσε να συνδυάσει
κάτι παλιό με κάτι καινούριο χωρίς να προβληματίζεται. Αν εργάζεται να μπορεί ν’ απευθυνθεί σε κάποιον να την εξυπηρετήσει ψωνίζοντας για εκείνη για κάποια ιδιαίτερη
στιγμή ή ακόμα να μπορεί να πάει μαζί της στην αγορά με σκοπό να μάθει ν’ αγοράζει σύμφωνα με τις πραγματικές της ανάγκες και όχι χωρίς λόγο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below