Φέτος η Μoet Imperial, κλείνει 150 χρόνια δημιουργίας και το γιόρτασε δεόντως με εκλεκτούς καλεσμένους. Η Moët & Chandon, η πιο εμβληματική σαμπάνια στον κόσμο δημιούργησε το πρώτο… αφρώδες Pop Up Store που ξεχωρίζει για το εκλεπτυσμένο του στυλ, στον πρώτο όροφο του Golden Hall.

Σε ένα περιβάλλον απόλυτα εορταστικό και κομψό, η Moët & Chandon υποδέχθηκε τους λαμπερούς της προσκεκλημένους, προσφέροντάς τους την αγαπημένη όλων Moët & Chandon Brut Imperial, αλλά και ξεναγώντας τους ταυτόχρονα στον δικό της κόσμο μέσα από το μοναδικό αυτό κατάστημα που διαθέτει όλη την πλούσια συλλογή του οίκου, όπως και μοναδικές εκδόσεις και σπάνιες φιάλες. Μεταξύ άλλων, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να χαράξουν τη δική τους personalized Moët Mini Imperial με το όνομα ή το μήνυμα της επιλογής τους, δημιουργώντας ένα ακόμα μοναδικό #moetmoment.

Παράλληλα, ο brand ambassador της Moët & Chandon, Νικόλαος Γιαννόπουλος, τους μύησε στα μυστικά της σαμπάνιας και πρότεινε τις ιδανικές γευστικές επιλογές που αναδεικνύουν ιδανικά τις σαμπάνιες του οίκου και μπορούν να συνοδέψουν τις πιο μικρές και μεγάλες στιγμές.

To εορταστικό απόγευμα ολοκληρώθηκε με τα εξαιρετικά panettone και τα προσωποποιημένα bracelets by Moët & Chandon τα οποία δημιουργούνταν για κάθε έναν προσκεκλημένο ξεχωριστά.
#MoetGoldenPopUp

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ MOËT & CHANDON
Ο Οίκος Moët & Chandon ιδρύθηκε το 1743 και έχει συμβάλει σημαντικά στη διάδοση της σαμπάνιας στο ευρύ κοινό, προσφέροντας μια σειρά από μοναδικούς οίνους για κάθε περίσταση. Από την εμβληματική Moët Impérial μέχρι τη συλλογή των Grand Vintage, και από την εξωστρεφή Moët Rosé Impérial έως την πρωτοποριακή Moët Ice Impérial, κάθε σαμπάνια εντυπωσιάζει και προσφέρει απόλαυση, με ζωηρές φρουτώδεις νότες, ελκυστική επίγευση και γοητευτική ωριμότητα.
Η Moët & Chandon γιορτάζει την απόλαυση της ζωής. Με μία φιάλη Moët να ανοίγει κάθε δευτερόλεπτο κάπου στον κόσμο, η Moët & Chandon γνωρίζει ότι κάθε δευτερόλεπτο κρύβει μια εμπειρία – και κάθε εμπειρία κρύβει μια ευκαιρία να ζήσουμε ένα #moetmoment.