Τέταρτο τεύχος:
«Ψάρια & θαλασσινά στις πιο νόστιμες περιπέτειες… 20 συνταγές με τους θησαυρούς της θάλασσας που πρωταγωνιστούν κάθε εβδομάδα στο τραπέζι μας αλλά και με το street food της καρδιάς μας. Μαζί τους, τα βάζα του χειμώνα που κλείνουν μέσα τους όλη τη νοστιμιά του ελληνικού καλοκαιριού.»

Κάτι τσιμπάει!

Το τεύχος που περιμένατε βρίσκεται στα χέρια σας! Είναι ζωηρό, σπαρταριστό, γεμάτο γεύση κι αρώματα, είναι άκρως απολαυστικό. Ξεφυλλίστε το και ανακαλύψτε:

  • Τα βάζα του χειμώνα

Τα φρούτα του καλοκαιριού μεταμορφώνονται σε σάλτσες, μαρμελάδες, πίκλες, λικέρ & γλυκά του κουταλιού, για να τα απολαμβάνουμε όλο τον χρόνο!

  • Ψάρια & θαλασσινά

Μύρισε θάλασσα! Πεντανόστιμες συνταγές όλο ιώδιο κάνουν τις στιγμές μας με φίλους και οικογένεια κάτω από τον καυτό ήλιο αξέχαστα γευστικές.

  • Summer street food

Το φτιάχνουμε στην κουζίνα μας και το απολαμβάνουμε σε μοναδικούς συνδυασμούς υλικών, αρωμάτων & γεύσεων. Ποιος μπορεί να αντισταθεί;

  • Μαγειρευτά

Ψάρια & θαλασσινά γίνονται μαγειρευτά με τα πιο νόστιμα υλικά της εποχής και μας ξετρελαίνουν με τη νοστιμιά τους!

– Όλα αυτά, φυσικά, συνοδεύονται από έξυπνες ιδέες και χρήσιμες συμβουλές για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κουζίνα του σπιτιού ή του εξοχικού σας!

Μην ξεχνάτε: Τα υλικά, η προετοιμασία και η εκτέλεση κάθε συνταγής, από το άλφα έως το ωμέγα, εύκολα και απλά, σαν να είμαστε μαζί με τον Άκη στην κουζίνα.

Επιλέξτε τις αγαπημένες σας συνταγές με φρέσκα ψάρια & θαλασσινά από το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας και δημιουργήστε μαζί μας πιάτα της θάλασσας, όπως ακριβώς τις αγαπάει το ελληνικό καλοκαίρι.

Αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα!

Μην το χάσετε!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below