Από την Κυριακή 10 Μαΐου και κάθε δεύτερη Κυριακή, ο απόλυτος οδηγός μαγειρικής, που ο Άκης δημιούργησε αποκλειστικά για εσάς, έρχεται σπίτι σας, με το Πρώτο Θέμα.

Πρώτο τεύχος:
«Πίτες και Τάρτες», με 20 απολαυστικές συνταγές!
Τα υλικά, η προετοιμασία και η εκτέλεση κάθε συνταγής, από το άλφα έως το ωμέγα, εύκολα και απλά, σαν να είμαστε μαζί στην κουζίνα.
Ξεκινάμε από το Α.
Ο πιο αγαπημένος και αναγνωρίσιμος σεφ, ο Άκης Πετρετζίκης θα μαγειρεύει για σας από αυτή την Κυριακή και κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα, με το Πρώτο ΘΕΜΑ.

Ο απόλυτος οδηγός μαγειρικής που δημιούργησαν για σας ο Άκης και το Πρώτο ΘΕΜΑ, θα φτάνει στα χέρια σας με πολυτελή έκδοση, με πολλά tips και μυστικά, αλλά και φωτογραφίες που δείχνουν το πραγματικό τελικό αποτέλεσμα.

Α, όπως Αλεύρι, λοιπόν, και τι πιο συνυφασμένο με την ελληνική κουζίνα και την παράδοση από τις πίτες. Όχι όπως τις ξέρουμε, όμως, αλλά όπως ο Άκης μπορεί να μας τις δείξει: χωρίς φύλλο, με αλεύρια έξω από τα συνηθισμένα, συνταγές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της σύγχρονης διατροφής: ολικής άλεσης, χωρίς γλουτένη και πολλά ακόμη.

Ο Άκης Πετρετζίκης που ξεκινά με βάση του την ελληνική κουζίνα, ανοίγεται στη Μεσόγειο και βάζει πινελιές από τις πιο νέες τάσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας, θα μας καθοδηγεί βήμα- βήμα για να βάλουμε νέες γεύσεις στο τραπέζι μας. Άλλωστε, εδώ είναι και το μυστικό της επιτυχίας του: Οι συνταγές του «βγαίνουν», όπως διαπιστώνουν όσοι μπαίνουν «μαζί του» στην κουζίνα.

Ξεκινάμε με Αλεύρι και πίτες, αλμυρές και γλυκιές, φτιάχνουμε τάρτες με τα λαχανικά του καλοκαιριού, θυμόμαστε τις γεύσεις της παράδοσης και δημιουργούμε νέες γαστρονομικές μνήμες με διάσημες πίτες που έγιναν «διεθνείς», ακολουθώντας τις οδηγίες του αγαπημένου σεφ, που είναι τόσο αναλυτικές, σα να είναι δίπλα μας. Μαγειρεύουμε με τον Άκη και ξεκινάμε από το Α.

Αυτή την Κυριακή και κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα μόνο με το ΘΕΜΑ!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below