Ανάμεσα στις πιο επιδραστικές και ασυμβίβαστες γυναίκες που έρχονται να μιλήσουν ανοιχτά για όλα όσα αφορούν στον απαιτητικό τρόπο ζωής μας σήμερα να αποκαλύψουν από πού εμπνέονται κι αντλούν τη δική τους δύναμη, θα βρίσκεται και η Ασπασία Κουμλή.

Επικοινωνιολόγος, δημοσιογράφος, παραγωγός, η 30χρονη Ασπασία ανήκει σε εκείνους τους δυναμικούς ανθρώπους, που αψήφησαν τις δυσκολίες, δεν δίστασαν και αποφάσισαν να αλλάξουν τη ζωή τους, για να ζήσουν αυτό που έχουν οραματιστεί.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, παρόλα αυτά από μικρή ηλικία ήθελε να φύγει, αφού μέσα της πάντα υπήρχε αυτή η φωνή που της θύμιζε ότι κάτι διαφορετικό ψάχνει. Μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου σπούδασε χρηματοοικονομικά, Human Resources και Business και έπειτα ξεκίνησε να δουλεύει στο χρηματιστήριο.

Το βήμα αυτό όμως δεν ήταν κάτι που τελικά την ευχαριστούσε. Γύρισε στην Ελλάδα, έχοντας κουραστεί πολύ και δειλά δειλά άρχισε να φλερτάρει με τον χώρο της διαφήμισης. Αργότερα, έγινε επικοινωνιακή σύμβουλος υπουργού στην κυβέρνηση Παπανδρέου, ενώ ως δημοσιογράφος και επικοινωνιολόγος έτρεξε καμπάνιες ευαισθητοποίησης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για μεγάλες εταιρείες.

Κι όμως. Η Ασπασία εξακολουθούσε να εκπλήσσει μέσα από την επαγγελματική της πορεία που μόνο άνοδο γνώριζε. Μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, μετακόμισε στην Αμερική, όπου ξεκίνησε να διαβάζει για να σπουδάσει δίπλα σε δασκάλους εναλλακτικών και μη θεραπειών,συμβουλευτική, διαλογισμό κ.ά.

Ταυτόχρονα όμως, κυνήγησε και το χώρο της διαφήμισης, με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα της. Δούλεψε με σκηνοθέτες και παραγωγούς του Χόλιγουντ και πολύ σύντομα, θέλοντας να μεταδώσει όλες τις γνώσεις , τη δύναμή της και να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζούνε με πάθος , άρχισε και η ίδια να διδάσκει success και manifestation coaching.

Το 2013 δέχθηκε πρόταση να μετακομίσει στη Χιλή και να τρέξει θέματα επικοινωνίας στο πρόγραμμα StartupChile, του Υπουργείου Ανάπτυξης του Χιλιανού κράτους, με αντικείμενο την αειφορία και καλή κοινωνική γειτνίαση. Έζησε για ένα χρόνο στη Λατινική Αμερική δίνοντας σεμινάρια επιχειρηματικότητας και επικοινωνίας σε τοπικούς φορείς.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος επέστρεψε στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου άρχισε να συνεργάζεται με καλλιτέχνες, δημιουργούς και εταιρείες παραγωγής, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η Ασπασία είναι δημιουργός της μεθόδου FAITH IT TILL YOU MAKE IT – The Manifestation Map. Το 80% των μαθητών της είναι γυναίκες και η Ασπασία έχει τεχνικές και μεθόδους που είναι σχεδιασμένες ειδικά για εκείνες.

Αυτό το διάστημα ένα πρόβλημα υγείας την έχει παροτρύνει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά το αντιμετωπίζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, που θα μεταδώσει και σε μας.

Στις 2 Οκτωβρίου, η Ασπασία έρχεται στο Power Trip του Marie Claire στο Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort, για να μιλήσει ανοιχτά για όλα αυτά που γίνονται πηγή δύναμής της και την κάνουν να στέκεται με θάρρος μπροστά σε κάθε εμπόδιο.

Δες όσα είπε στην κάμερα του Marie Claire

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below