Η παρουσία της Κατερίνας Βρανά από μόνη της στο 1ο Marie Claire The Power Trip ήταν έμπνευση. Η γνωστή stand up comedian κατάφερε όμως να προκαλέσει και μέσα από την ομιλία της τα πιο δυνατά συναισθήματα. Έκανε τις ακροάτριες να γελάσουν, να συγκινηθούν και τέλος να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα με την υπενθύμιση ότι το χιούμορ μπορεί λειτουργήσει λυτρωτικά.

Η ομιλία της ξεκίνησε με μια αστεία διήγηση για την περιπέτεια της υγείας της και πώς παραλίγο να πεθάνει, το 2017, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στη Μαλαισία. Αυτό που στην αρχή θεώρησε ως τροφική δηλητηρίαση αποδείχθηκε ότι ήταν τελικά διάτριση εντέρου που προκάλεσε την σηψαιμία και ακολούθησε το σηπτικό σοκ. Ένας στους δύο καταφέρνουν να επιβιώσουν από αυτό και η Κατερίνα Βρανά το κατάφερε! “Σχεδόν πέθανα. Με έσωσαν. Ήμουν σε κώμα για δύο εβδομάδες. Ξύπνησα από το κώμα παράλυτη, από το λαιμό και κάτω και δεν είχα φωνή γιατί οι πνευμονές μου ήταν γεμάτοι υγρό” εξήγησε.

Στην προσπάθεια της αποκατάστασης έπαιξε σημαντικό ρόλο η οικογένειά της αλλά και το γεγονός, όπως δήλωσε, ότι είναι κωμικός γιατί έτσι έβλεπε σε κάθε δυσκολία την αστεία πλευρά. “Μετά από δύο χρόνια τα πράγματα είναι καλύτερα. Έκανα σόου με τίτλο “σχεδόν πέθανα” που πήγε πολύ καλά και το χάρηκα πολύ” είπε.

Ζώντας πλέον στην Ελάδα, μαζί με τη μαμά της, έχει διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι έχουμε την τάση να κρύβουμε το γεγονός ότι μπορεί να αντιμετωπίζουμε προβλήματα και δυσκολίες. “Έχουμε και τα πάνω και τα κάτω. Αν αναγνωρίσεις τα κάτω, ζήτα βοήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα καλό στο να κρύβεις την ασθένειά σου, την αναπηρία σου, τα θέματα ψυχικής υγείας. Ο,τιδήποτε. Μπορεί να μετακομίζεις, είναι κι αυτό μια δύσκολη κατάσταση”, είπε αστειυόμενη. “Αν είσαι ειλικρινής με την κατάστασή σου πολλοί άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Απλά δεν ξέρουν πώς”, είπε.

“Πρέπει να περάσεις δυσκολίες για να αναγνωρίσεις τα καλύτερα. Δεν έχει να κάνει με το ποιος είσαι αλλά με το πως αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Είναι το πώς διαχειρίζεσαι την επιτυχία αλλά και την αποτυχία”, τόνισε. “Τα πάντα αντιμετωπίζονται στη ζωή αρκεί να έχεις αγάπη, σεβασμό και γέλιο. Αγάπη για τον εαυτό σου, για τους γύρω σου, για το περιβάλλον, σεβασμό για τον άλλο άνθρωπο και να γελάτε κάθε μέρα. Το γέλιο μου έχει σώσει τη ζωή και το εννοώ κυριολεκτικά”, είπε κλείνοντας.

ΔΕIΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ 1ο MARIE CLAIRE ΤΗΕ POWER TRIP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below