Καθώς πλησιάζει η Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 9 Μαΐου, σίγουρα περνάει από το μυαλό σου τι δώρο θα πάρεις στη δική σου. Έτσι θα της δείξεις έμπρακτα πόσο την αγαπάς και πόσο σημαντική είναι για τη ζωή σου, παρόλο που πολλές φορές ξεχνάς να την πάρεις πίσω ή γκρινιάζεις που βλέπεις 10 αναπάντητες μαζεμένες.

Το φορτωμένο πρόγραμμα και η αγχωτική καθημερινότητά σου είναι ο κυριότερος λόγος που συχνά θα ξεχάσεις να κάνεις εκείνο το πολύτιμο τηλεφώνημα. Σου βρήκαμε όμως έναν έξυπνο τρόπο για να την αποζημιώσεις και να κάνεις την Κυριακή της, την πιο όμορφη του κόσμου. Η έμπνευσή μας ήρθε από την παρακάτω πρωτότυπη ενέργεια που μόλις ανακαλύψαμε στο YouTube.

Στον Κωτσόβολο, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, την Παρασκευή 07 Μαΐου 10:00-10:30, έχουν όλοι στο calendar τους μια πολύ σημαντική δουλειά: να τηλεφωνήσουν στη μητέρα τους ή να σκεφτούν την έκπληξη που θα της κάνουν την Κυριακή!

Το concept καθρεφτίζει την ανθρωποκεντρική προσέγγιση που έχει η εταιρία. Ο Κωτσόβολος νοιάζεται έμπρακτα για τους ανθρώπους της καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι για να πάει η ομάδα μπροστά πρέπει το κάθε μέλος της ομάδας να λειτουργεί με όρεξη, εμπνευσμένα και ισορροπημένα. Γιατί όταν είμαστε και νιώθουμε “στα καλύτερά μας”, μπορούμε να δημιουργήσουμε δυνατές ομάδες!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Παραδειγματίσου από την ομάδα του Κωτσόβολου και βάλε κι εσύ στο κινητό σου μια αντίστοιχη υπενθύμιση. Βρες μισή ώρα από την ημέρα σου για να κάνεις διάλειμμα και να κάνεις αυτό το πολύτιμο τηλεφώνημα. Είναι σημαντικό να υπάρχει ισορροπία στην προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή και να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας και για τους αγαπημένους μας.

Ας αφιερώσουμε, λοιπόν, λίγο παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο που μας αγαπάει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο. Είδες ο Κωτσόβολος; Χρόνια πολλά, μαμά!