Η Hilaria και ο Alec Baldwin υποδέχτηκαν ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά τους, μόλις έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους Eduardo “Edu” Pao Lucas τον Σεπτέμβριο.

Η Hilaria Baldwin λέει ότι τα παιδιά της «λαχταρούσαν τόσο πολύ να έχουν μια αδερφή» μετά την αποβολή της αγέννητης κόρης της στα τέλη του 2019, δίνοντας τελικά μερικές πληροφορίες σχετικά με το έκτο παιδί της, τη νεογέννητη Lucía την οποία υποδέχτηκε μόλις έξι μήνες μετά τη γέννηση του πέμπτου παιδιού της, του Eduardo μέσω παρένθετης μητέρας.

Σε μια δημοσίευση στο Instagram αυτή την εβδομάδα, η Hilaria μοιράστηκε μια φωτογραφία της Lucía και του μεγαλύτερου αδερφού της Eduardo, περιγράφοντας τα αδέλφια ως «σχεδόν δίδυμα».

Δεν είναι γνωστό ακριβώς πότε γεννήθηκε η Lucía, αν και είναι πιθανό η παρένθετη μητέρα να έμεινε έγκυος στα μέσα του 2020, αφού η Hilaria είχε ανακοινώσει ότι ήταν έγκυος στο πέμπτο παιδί της, Eduardo.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Ilaria δεν έδωσε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την παρένθετη, παρόλο που απέτισε φόρο τιμής στους «αγγέλους» που βοήθησαν να φέρουν το νεογέννητο μωρό τους στον κόσμο.

«Οι καρδιές μας είναι γεμάτες με τόση ευγνωμοσύνη», έγραψε.

Το ζευγάρι έχει επίσης, τον δυόμισι χρόνων Romeo Alejandro David, τον τετράχρονο Leonardo Ángel Charles, τον 5χρονο Rafael Thomas και επτάχρονη Carmen Gabriela ενώ ο Alec έχει μια 25χρονη κόρη, την Ireland, από τον πρώην γάμο του με την ηθοποιό Kim Bassinger.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below