Η φωτογραφία παραπέμπει σε όμορφες στιγμές από τις διακοπές, αλλά το μήνυμα δεν είναι ακριβώς ανέμελο: Η Νίκη Χάγια, η δημοσιογράφος και blogger με το ψευδώνυμο Lady Papaya, έκανε μια νέα ανάρτηση στο Facebook, από μια βεράντα με πλακόστρωτο, αγκαλιά με την κόρη της, όπου γράφει για την προσπάθειά μας να αποδεχτούμε το σώμα μας και τα «ψεγάδια» του όπως τουλάχιστον τα προσδιορίζουν τα πρότυπα των social media.

Διάβασέ την:

«Οι μεγάλοι μου μηροί, η ανοιχτή μου λεκάνη, η χαλαρή μου κοιλιά, τα τροφαντά μου χέρια, το κουρασμένο μου στήθος. Μέρη του σώματός μου, τα οποία θέλω να αποφεύγω να τα βλέπω. Και όμως είναι πάντα μαζί μου. Για να μου θυμίζουν το dna μου, τον τοκετό μου, τις αγκαλιές με την κόρη μου, τους ύπνους μαζί της ενώ τη θηλάζω, τα φαγητά που έχω γευτεί, τη ζωή που έχω απολαύσει. Τι κρίμα να θέλω να τα κρύβω. Είμαι το παζλ και είναι τα κομμάτια μου και δεν τα αποδέχομαι. Αν δεν τα αποδεχθώ όμως πως θα νιώσω ολοκληρωμένη; Πώς θα νιώσω εγώ;

»Αύριο είναι μία άλλη μέρα. Και ίσως κοιτάξω τον καθρέφτη ολόκληρο. Από έξω προς τα μέσα. Και ίσως να με αποδεχθώ και να με αγαπήσω ακριβώς όπως είμαι και όχι όπως δείχνω».

Δες την ανάρτηση της Lady Papaya:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below