Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν έρχονται εύκολα σε οργασμό ή που δεν βλέπουν πυροτεχνήματα κατά τη διείσδυση του πέους στον κόλπο, αυτό το κείμενο γράφτηκε για εσένα! Εάν νιώθεις ότι δεν ευχαριστιέσαι το σεξ όσο θα ήθελες, οι παρακάτω στρατηγικές πρόκειται να σού αλλάξουν την -ερωτική- ζωή!

1. Καθυστέρησε τον οργασμό
Πολλά ζευγάρια ακολουθούν τον κανόνα «οι κυρίες προηγούνται» όσον αφορά τον οργασμό και ενώ η παραπάνω συνήθεια θα έκανε κάθε ειδικό του savoir vivre να πετάξει από τη χαρά του, στην πραγματικότητα μπορεί να μειώσει την ερωτική επιθυμία της γυναίκας. «Όλοι προτείνουν ο άντρας να παίζει με την κλειτορίδα πριν, αλλά από τη δική μου εμπειρία, εάν η γυναίκα τελειώσει πριν τη διείσδυση του πέους,  τελειώνει και ο ενθουσιασμός», λέει η ειδική σε θέματα σεξ, Lia Holmgren. «Ενώ μπορεί να είναι υγρή, δεν θα ευχαριστιέται τόσο το σεξ», πρόσθεσε.

2. Έλα πολύ κοντά σε οργασμό και ύστερα σταμάτησε
Ενώ δεν σού προτείνουμε να έρθεις σε οργασμό πριν τη διείσδυση, σού προτείνουμε να έρθεις αρκετά κοντά για να αυξήσεις τον ενθουσιασμό και την ερωτική επιθυμία. «Έλα κοντά σε οργασμό με διέγερση της κλειτορίδας, και ύστερα σταμάτησε και επανάλαβε ξανά και ξανά και πολλές φορές. Όταν νιώσεις ότι δεν αντέχεις άλλο, ξεκίνα τη διείσδυση», λέει η ειδικός.

3. Διέγειρε την κλειτορίδα σου (ξανά)
Ο πιο σίγουρος τρόπος να ευχαριστηθείς τη διείσδυση είναι να διεγείρεις την κλειτορίδα σου ταυτόχρονα. Ενώ μόλις 1/4 των γυναικών έρχεται σε οργασμό με ερωτική επαφή μόνο, οι περισσότερες τελειώνουν με επαφή και διέγερση της κλειτορίδας. Μπορείς να βρεις μια στάση που να κάνει τη «δουλειά» για εσένα, να αφήσεις τον καλό σου να σε ευχαριστήσει ή να πάρεις  την κατάσταση… στα χέρια σου (!) και να τρίψεις μόνη σου την κλειτορίδα σου.

4. Μπες στο κλίμα
Είπαμε, η κλειτορίδα κάνει θαύματα, αλλά δεν είναι η μόνη! «Παίξε με τις ρώγες σου, φιληθείτε με πάθος ή κάνε ό,τι άλλο σε κάνει να νιώθεις ωραία κατά τη διείσδυση», λέει η σεξολόγος Dr. Jess O’Reilly.

5. Βρες ποια σημεία του αιδοίου σου είναι πιο ευαίσθητα
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκθειάζουν το σημείο G, ενώ άλλοι ορκίζονται στη διέγερση της κλειτορίδας. Κάθε γυναίκα όμως είναι διαφορετική. Εξερεύνησε μόνη σου το σώμα σου, δοκίμασε διαφορετικές κινήσεις και στάσεις και βρες τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις τέλεια. Ύστερα μοιράσου με το σύντροφό σου τις… «ανακαλύψεις» σου (θα το εκτιμήσει να είσαι σίγουρη!) και σού υποσχόμαστε ότι θα ζήσεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below