Ίσως ακόμη μερικές γυναίκες να ψάχνουν μόνες ή και με παρέα το σημείο G τους. Αλλες πάλι έχουν προχωρήσει μερικά κεφάλαια παρακάτω και ασχολούνται με την εξρεύνηση του σημείου Α.

Για να είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότερες αμφισβητούν την ύπαρξη και των δυο σημείων επειδή δεν έχουν καταφέρει να τα εντοπίσουν, όσες όμως τα έχουν βρει, ορκίζονται στους οργασμούς τους.

Η πλήρης ονομασία του περιβόητου σημείου Α είναι anterior fornix erogenous zone (σε ελεύθερη απόδοση κάτι σαν “ερωτογενής ζωνη της πρόσθιας ψαλίδας”) και ο ερεθισμός του όταν είναι έντονος έχει συνδεθεί με τους πιο μακροσκελείς και έντονους οργασμούς.

Αυτή λοιπόν είναι η ιδιότητα του συγκεκριμένου σημείου: Προσφέρει ένα οργασμό πραγματικά μεγάλης διάρκειας _ο αστικός μύθος αναφέρει ακόμη και 20 0λόκληρα δευτερόλεπτα.

Εντοπίζεται βαθιά μέσα στον κόλπο και πιο συγκεκριμένα μερικά εκατοστά βαθύτερα από τον τράχηλο και την ουροδόχο κύστη ενώ ουσιαστικά πρόκειται για ένα τμήμα ιστού που λιπαίνεται με την τριβή που προκαλεί η σεξουαλική επαφή.

Και επειδή η βιομηχανία των sex toys ανακαλύπτει πάντα ένα κενό στην αγορά, υπάρχει αντίστοιχος δονητής για το σημείο Α σε περίπτωση που κάποια χρειάζεται βοήθεια.

Ο δονητής Α spot Vibrator έχει μάλιστα το ιδανικό καμουφλάζ για να περνάει απαρατήρητο μέσα στο νεσεσέρ σας: μοιάζει με οδοντόβουρτσα.  Μπορείτε να δείτε περισσότερα ΕΔΩ