Το ρητό που λέει πως ότι κοροϊδεύεις το λούζεσαι έζησε στο πετσί του ένας άντρας στη Βρετανία, αφότου δώρισε στην κοπέλα του ένα ερωτικό βοήθημα. Σύμφωνα με την κριτική που ανήρτησε, εκείνη τον… παράτησε γι’ αυτό! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι κριτικές προϊόντων στο Amazon φαίνεται πως επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη δημοφιλία ορισμένων προϊόντων, τόσο που είναι ικανές να τα κάνουν να ξεπουλήσουν (διάβασε εδώ πως η κριτική μιας γυναίκας έκανε έναν δονητή ανάρπαστο) ή να μην πουληθούν ποτέ.

Ένας άντρας, γνωστός μόνο με το όνομα Sam έγραψε την κριτική του για ένα ερωτικό βοήθημα που αγόρασε. Ο ίδιος προχώρησε στην αγορά για να προσφέρει το συγκεκριμένο αντικείμενο ως δώρο στην κοπέλα του, το 2018. Του έδωσε 5 αστεράκια (η κορυφαία βαθμολογία) και αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε η κριτική του παραμένει στην πρώτη θέση, οδηγώντας το συγκεκριμένο προϊόν να πουλάει ασταμάτητα.

«Τι μπορώ να πω; Το αγόρασα για την κοπέλα μου και κυριολεκτικά με παράτησε γι’ αυτό (σ.σ. εννοεί πως απόλαυσε τόσο τη χρήση του που δεν το αποχωρίζεται πια). Είναι τόσο καλό. Χρησιμοποιήσαμε για πρώτη φορά ερωτικό βοήθημα και ολοκλήρωσε πιο έντονα από ποτέ. Ποτέ μου δεν έχω ακούσει γυναίκα να αναστενάζει καλύτερα και από πορνοστάρ – και έχω δει πολύ πορνό στη ζωή μου. Εμπιστευτείτε με όταν λέω πως είναι καλό!».

Στην περιγραφή του το προϊόν το οποίο είναι και αδιάβροχο, ισχυρίζεται πως είναι ικανό να προσφέρει ένα απαλό μασάζ οπουδήποτε και όπως αποδείχθηκε η κοπέλα του Sam, συμφωνεί.

Η περιγραφική κριτική του, μάλιστα, έδωσε το έναυσμα και σε άλλους να μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία με το συγκεκριμένο ερωτικό παιχνίδι.
«Το λατρεύω! Μαζί του φτάνω πολύ καλύτερα από ότι με τον πρώην μου, χωρίς το υπόλοιπο βάρος. Επενδύστε κορίτσια!», έγραψε ανώνυμα μία γυναίκα με μία άλλη να συμπληρώνει: «Απίστευτο! 100% ικανοποίηση. Αφού το δοκίμασα το αγόρασα σε δύο φίλες. Η κριτική αυτή με έπεισε. Αξίζει κάθε κέρμα!».

Δες εδώ για ποιο προϊόν πρόκειται.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below