Οι μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών έχουν αποκαλύψει πως τα δαχτυλίδια πέους είναι ο καλύτερός τους φίλος, αφού διατηρεί τη στύση τους ανάμεσα στα ολιγόλεπτα διαλείμματα των γυρισμάτων και το επιβεβαιώνουν και οι performers σε live sex shows παγκοσμίως οι οποίοι προετοιμάζονται πριν βγουν στη σκηνή μέσω της αυτοικανοποίησης και στη συνέχεια φορούν το συγκεκριμένο δαχτυλίδι στο πέος τους ώστε να διατηρήσουν τη φόρμα τους μέχρι να έρθει η ώρα της παράστασης.

Ουσιαστικά λοιπόν, ένα δαχτυλίδι πέους δεν είναι κόσμημα, περίεργο πράγμα για ένα δαχτυλίδι, αλλά ένας δακτύλιος ο οποίος φοριέται στο πέος και έχει μόνο πρακτικές χρήσεις και όχι διακοσμητικές όπως όλα τα υπόλοιπα δαχτυλίδια του κόσμου τα οποία φοριούνται στα δάχτυλα.

Εκτός από τη διατήρηση της στύσης, η δεύτερη χρήση του είναι η επιπλέον διέγερση του πέους, ειδικά στη δονούμενη εκδοχή του, κάτι το οποίο μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα άνδρες οι οποίοι παρουσιάζουν σεξουαλικές δυσλειτουργίες.

Αν ένας άντρας λοιπόν ακόμη κι αν δεν είναι επαγγελματίας θέλει να διατηρήσει τη διέγερσή του και να τονώσει το μέγεθος του πέους του οι ειδικοί λένε πως καλό θα ήταν να αποκτήσει ένα νέο φίλο, το δαχτυλίδι πέους. Ας το δει θετικά, είναι ένα δαχτυλίδι που αν το φορέσει δε θα του προκαλέσει καμια δέσμευση αντιθέτως θα του προκαλέσει μεγαλύτερη απόλαυση.

Παρόλο που τα δαχτυλίδια πέους λανσάρονται ως ανδρικά sex toys, εκείνες που τα αγοράζουν σε μεγάλο ποσοστό για τους συντρόφους τους είναι γυναίκες, οι οποίες έχουν εντοπίσει το πρόβλημα της στύσης τους είτε σε διάρκεια είτε σε ένταση και τα επιλέγουν να τους τα κάνουν δώρο ώστε να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Αν αντιμετωπίζετε ένα τέτοιο πρόβλημα στο κρεβάτι σας γιατί όχι να μην είναι αυτό το δώρο σας στο σύντροφό σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Μπορείς να δεις ένα αντιπροσωπευτικό δαχτυλίδι πέους με ωραίο design ΕΔΩ