Προτιμάς αντί να κάνεις σεξ να βάλεις μια μπουγάδα; Σας παρουσιάζουμε 4 “libido killers” που κρύβονται σε συνήθειες και παράγοντες της καθημερινότητας.
Κούραση, κόπωση αυτός ο βραχνάς

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Είσαι πολύ κουρασμένη για να κάνεις σεξ και δεν είναι απλή δικαιολογία. Οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν να περάσει σχεδόν όλη η μέρα για να κάνουν σεξ και έπειτα παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να κάνουν γιατί είναι κουρασμένες. Πρέπει να επιλέγουμε την κατάλληλη ώρα που τα επίπεδα ενέργειας είναι υψηλά και όχι όταν έχουμε άγχος ή νιώθουμε εξαντλημένες. Μια καλή ιδέα είναι να αλλάξεις τη ρουτίνα σου και από βράδυ να το μετατοπίσεις το πρωί.
Αλλαγές στο βάρος

Για μια γυναίκα η αυξομειώσεις του βάρους την επηρεάζουν τη λίμπιντο. Οι ψυχολόγοι λένε πως οι αλλαγές στη ζυγαριά είναι ο κυριότερος παράγοντας που επηρεάζει το πώς οι γυναίκες αντιλαμβάνονται το πόσο θελκτικές νιώθουν. Το να είσαι σε φόρμα μπορεί να βοηθήσει σε περίπτωση που δεν έχεις όρεξη. Ξεκίνα να γυμνάζεσαι και θα δεις αλλαγές τόσο στην ψυχολογία σου γενικότερα, όσο και στην διάθεση σου στο συγκεκριμένο θέμα.

Όλα καλά στη σχέση σου;

Όσο ψυχολογικό είναι το θέμα του σεξ, άλλο τόσο σωματικό είναι. Όταν δεν πολύ-επικοινωνείς με τον σύντροφο σου, είναι λογικό η διάθεση σου για σεξ να πέφτει στα τάρταρα. Σκέψου ότι το πάθος αντικαθίσταται και στη θέση του μπαίνει το στρες, ε, κάπου εκεί η διάθεση για σεξ φεύγει από το παράθυρο.
Αντισυλληπτικά χάπια


Τα χάπια αυτά εκτός από μια εξαιρετική λύση αντισύλληψης σου αφαιρούν κάποιους πόντους από την απόλαυση στο σεξ, αυτό έχει να κάνει με τις ισορροπίες των ορμονών που ενεργοποιούν τη λίμπιντο. Ο καλύτερος τρόπος για να το διευθετήσεις πάντως είναι ένα ραντεβού με τον γυναικολόγο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below