Αρκετές γυναίκες αναρωτιούνται μήπως οι σεξουαλικές ομοφυλοφυλικές φαντασιώσεις τους από μόνες τους και χωρίς να έχουν γίνει πράξη σημαίνουν ότι είναι πράγματι λεσβίες.

Aρκετές φορές έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ταινίες οι οποίες αναφέρονται στον ερωτικό δεσμό που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε δυο γυναίκες όπως ας πούμε τα τρυφερά φιλιά που αντάλλασαν τα δυο κορίτσια στο κινηματογραφικό έργο “Η ζωή της Αντέλ”, αυτό καθ’ αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμαστε gay.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι και να είναι μια γυναίκα gay, δεν υπάρχει τίποτε το μεμπτό σε αυτό, αντιθέτως, θα πρέπει να αγκαλιάσει τη σεξουαλικότητά της όποια κι αν είναι αυτή, διαφορετικά δε θα γίνει ποτέ ευτυχισμένη.

Αρχικά λοιπόν αν μια γυναίκα όταν κάνει σεξ με το σύντροφό της φαντασιώνεται κάτι άλλο, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, είτε μια άλλη γυναίκα, είτε ένας άλλος άνδρας είτε και τα δύο μαζί, το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι μάλλον δεν ερεθίζεται με το άτομο με το οποίο κάνει σεξ αλλά με μια άλλη ερωτική σκέψη.

Επομένως αν όταν κάνεις σεξ με το άντρα σου και το τελευταίο που σε διεγείρει εκείνη τη στιγμή είναι αυτός, τότε ας ξεκινήσουμε από το ότι κάτι πρέπει να κάνεις με εκείνον: Να αναθεωρήσεις το πόσο σου αρέσει αυτός ο τύπος και αν δεν σου πολυαρέσει τελικά, να σταματήσεις να κάνεις σεξ μαζί του με κλειστά μάτια.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι φαντασιώσεις μας  δε θέλουμε να γίνουν απαραίτητα πράξεις και ακόμη πιο βέβαιο είναι ότι αν γίνουν δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μας αρέσουν. Αρκετές φορές οι φαντασιώσεις υπάρχουν για να μένουν φαντασιώσεις και αυτό που μας ερεθίζει είναι αυτό το απραγματοποίητο.

Τέλος, αν όντως μια γυναίκα ερεθίζεται σεξουαλικά στη σκέψη ότι κάνει έρωτα με μια άλλη γυναίκα, το μόνο που της απομένει είναι να το κάνει πράξη ώστε να δει αν πράγματι αυτό είναι που την εκφράζει, και μετά να αλλάξει τον ερωτικό της προσανατολισμό.