Το ότι υπάρχουν πολλοί και διάφοροι δονητές για την ευαίσθητη περιοχή καθώς και το σημείο g είναι πλέον ευρέως γνωστό. Αυτό που μάλλον δεν ήξερες είναι ότι αφού και το στήθος αποτελεί μια πραγματικά πολύ ερωτογενή ζώνη για τη γυναίκα, υπάρχει δονητής και για αυτό ο οποίος μάλιστα έχει σχήμα σουτιέν και remote control που μοιάζει με το κουτάκι της πούδρας σου.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κατασκευαστή του, το συγκεκριμένο δονούμενο σουτιέν, προκαλεί ένα  ένα μοναδικό μασάζ του μαστού που βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος, επομένως τονώνει και μεγαλώνει το στήθος ενώ το ανακουφίζει και από τον πόνο. Εκτός λοιπόν από τον ερεθισμό προκαλεί και την ευεξία των μαστών.

Διαθέτει 10 λειτουργίες δόνησης, παλμών και κλιμάκωση, συν 5 ανεξάρτητες ταχύτητες, Τηλεχειριστήριο, έχει ροζ χρώμα, είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και επαναφορτιζόμενο.

  • Πρόκειται για ένα από τα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση σωματικής δυσφορίας που προκύπτει από την ασθένεια, την ηλικία ή άλλους παράγοντες και είναι κατασκευασμένα με προσοχή για τις γυναίκες που θέλουν να αυξήσουν την δυναμή τους, με αποτέλεσμα μια πιο ευχάριστη σεξουαλική ζωή. Θα το βρεις ΕΔΩ

Για εμάς όμως κάτι πάρα πολύ σημαντικό όσον αφορά στο συγκεκριμένο sex toy είναι ότι έρος των εσόδων από τις πωλήσεις πάνε σε μια οργάνωση που παρέχει προγράμματα και υπηρεσίες σε άτομα των οποίων οι ζωές έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο του μαστού.