Πολλές φορές τα αγόρια βαριούνται που ζουν ή θέλουν να δουν ποδόσφαιρο στον καναπέ τρώγοντας πίτσα και πίνοντας μπύρες. Και τις περισσότερες φορές τα κορίτσια είναι ok με αυτό και τα αφήνουν να τα κάνουν.

Τι γίνεται όμως όταν το κορίτσι θέλει να κάνει σεξ ακριβώς εκείνη την ώρα που το αγόρι θέλει να δει το ματς; Το κορίτσι μπορεί να τον ξεμυαλίσει και όλα να γίνουν όπως τα θέλει.

Μπορεί να φορέσει ένα ζευγάρι πολύ αλλά πάρα πολύ προκλητικά εσώρουχα τα οποία ακόμη καλύτερα να μην τα έχει ξαναδεί και να περάσει μπροστά του δήθεν αδιάφορα αφήνοντάς τα να φαίνονται μέσα από το ανεπιτήδευτο homewear της. Eννοείται πως θα έχει φορέσει το αγαπημένο τoυ άρωμα και θα αράξει απλά δίπλα του στον καναπέ ανοίγοντας κι εκείνη μια μπύρα και χωρίς να του αποσπάσει την προσοχή με λόγια.

Μια καλή αρχή είναι να του πιάσει το χέρι και να αρχίσει να του κάνει ένα ελαφρύ μασάζ, το οποίο σιγά σιγά θα επεκτείνεται στο μπράτσο και μετά στον ώμο και τον αυχένα. Μαγική κίνηση για την εξέλιξη των πραγμάτων είναι το χέρι της να μεταφερθεί εκεί χαμηλά και τη θέση του μέσα σε λίγα λεπτά να πάρει το στοματικό σεξ.

Όχι, δε θα τον αφήσει να ολοκληρώσει. Θα σταματήσει και θα συνεχίσει να πίνει τη μπύρα της. Έχει κάνει όλη την προετοιμασία για να μπει γκολ στο ημίχρονο.

Ακόμη κι αν ο λόγος που ο σύντροφός της απλά βαριέται και ο λόγος δεν είναι ότι θέλει να δει ποδόσφαιρο, η σωστή κίνηση για να αλλάξει αυτό δεν είναι σε καμμία περίπτωση η γκρίνια. Μια γυναίκα μπορεί να σαγηνεύσει έναν άντρα με τον τρόπο της. Είτε περνώντας με μια πετσέτα που της πέφτει μπροστά του, είτε δοκιμάζοντας τα εσώρουχά της στον καθρέφτη,  είτε καλώντας τον απλά να κάνει ένα ντους μαζί της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below