Οι προτιμήσεις στο σεξ είναι τόσες όσοι και οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη. Υπάρχουν βέβαια κάποιες τάσεις που ακολουθούνται και πολύ συχνά συνδέονται με την εξέλιξη της κοινωνίας. Μια από αυτές τις τάσεις, που δεν είναι καινούργια, είναι η προτίμηση που δείχνουμε στο σεξ με νεότερους άνδρες. Οι κυριότεροι λόγοι είναι ότι το σεξ είναι καλύτερο και νιώθουμε περισσότερο επιθυμητές. Αυτό τουλάχιστον έδειξε έρευνα που διεξήχθη στη Γαλλία.

Το σεξ παίζει ρόλο στην επιλογή συντρόφου γιατί, σύμφωνα όσα είπαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, οι μικρότεροι άντρες είναι πιο ανοιχτοί στις οδηγίες που τους δίνουν. Το αποτέλεσμα είναι να ευχαριστιούνται και οι δυο την σεξουαλική πράξη ενώ οι γυναίκες που είχαν μικρότερους σε ηλικία άντρες είχαν περισσότερους οργασμούς, σε σχέση με εκείνες που είχαν ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης, οι νεότεροι άντρες είναι περισσότερο συνεργάσιμοι όσον αφορά τα σεξουαλικά παιχνίδια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Αν θα έπρεπε να βάλουμε σε κατηγορίες όλους τους λόγους που τελικά προτιμάμε το σεξ με νεότερους άνδρες είναι οι παρακάτω:

1. Οφθαλμόλουτρο.

2. Αντοχή.

3. Έχεις πολλά να μάθεις και πολλά να διδάξεις.

4. Ο μικρότερος είναι και πιο παρορμητικός.

5. Αίσθημα σιγουριάς.

6. Για μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below