Δεν είναι μυστικό ότι ο αδένας του προστάτη αποτελεί μια πολύ σοβαρή ερωτογενή ζώνη για τους άνδρες αλλά για να τον ερεθίσει κάποιος πρέπει να βάλει στο παιχνίδι τον πρωκτό, κάτι που για αρκετούς αποτελεί ακόμη ταμπού, αφού κάνουν συνειρμούς με την ομοφυλοφυλία. Αυτό καλό θα ήταν να ξεκαθαριστεί: Ομοφυλοφυλική είναι μια επαφή ανάμεσα σε δυο άτομα του ιδίου φύλου, είτε πρόκειται για ένα φιλί στο στόμα, είτε για πρωκτική διείσδυση. Όταν η σεξουαλική πράξη γίνεται ανάμεσα σε δυο άτομα του αντίθετου φύλου ακόμη κι αν στο ερωτικό παιχνίδι εμπλακεί ο πρωκτός του ανδρός, δεν πρόκειται για μια ομοφυλοφιλική πράξη ή επαφή. Τώρα ας προχωρήσουμε:

Ο αδένας  του προστάτη λοιπόν έχει μεγέθος καρυδιού, βρίσκεται πίσω από το πέος, περιέχει τόνους νευρικών απολήξεων και διεγείρεται πιο εύκολα μέσω του ορθού. Με λίγα λόγια, ο αδένας του προστάτη είναι κάτι σαν το σημείo g των γυναικών, μόνο που υπάρχει στα σίγουρα και δεν αμφισβητείται η ύπαρξή του, όπως με το g spot. Tα χιλιάδες νεύρα τα οποία περιέχει μπορούν να οδηγήσουν σε έναν πραγματικά μεγαλοπρεπή και εντελώς διαφορετικό οργασμό από το συνηθισμένο. Επίσης δεν βρίσκεται βαθιά μέσα στο ορθό, που σημαίνει πως δεν απαιτείται βαθιά διείσδυση: Oυσιαστικά βρίσκεται περίπου στα 3/4 του μήκους ενός δακτύλου.

Σε περίπτωση που ο σύντροφός σας δεν έχει ξανα εξερευνήσει τη συγκεκριμένη ερωτογενή ζώνη του καλό θα ήταν πρώτα να το συζητήσετε και να ζητήσετε τη γνώμη και την άδειά του για να προχωρήσετε στην αναζήτηση του προστάτη του. Οπωσδήποτε είναι κάτι που θα τον κάνει να νιώθει άβολα για πολλούς λόγους: Η καθαριότητα είναι ένα θέμα, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς μπορείτε να κάνετε μαζί το μπάνιο σας και να έρθετε πιο κοντά σαπουνίζοντας τη συγκεκριμένη περιοχή κάτι που φέρνει εξοικείωση. Έτσι λοιπόν, με καλή επικοινωνία και σαφώς συγκατάθεση, όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα. Να γνωρίζετε πως στο ερωτικό παιχνίδι του παιχνιδιού του προστάτη θα χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό λιπαντικό, το δάχτυλο και τη γλώσσα σας. Ένα καλό μασάζ στο περίνεο είναι μια αρχή για ότι θα επακολουθήσει. Επίσης οι σεξολόγοι προτείνουν κατά την είσοδο του δακτύλου στο ορθό να μην το βάζει και το βγάζει κανείς βίαια, αλλά να εξερευνεί τα τοιχώματα της περιοχής με ευαισθησία και μόνον αφού έχει ήδη επέλθει μια χαλάρωση της περιοχής εξωτερικά με διάφορα χάδια ώστε να σταματήσει η αντανακλαστική αντίσταση.

Σύμφωνα με τον ειδικό σεξολόγο Dr.Walfish, η κίνηση κλειδί για τον ερεθισμό του προστάτη του με το δάκτυλό σας είναι η ίδια ακριβώς κίνηση που κάνετε όταν προσκαλείτε κάποιον να έρθει κοντά σας. Ουσιάστικά το “Ελα εδώ” είναι η κίνηση ερεθισμού του προστάτη. Απλώνετε το δείκτη σας και κουνάτε την άκρη του προς τα τοιχώματα του ορθού ώστε να βρείτε και να ερεθίσετε τον αδένα του προστάτη. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε μικρά κυκλάκια ή να κουνήσετε το δάκτυλό σας μπρος και πίσω, ενώ μην ξεχάσετε όταν ολοκληρώσετε την όλη διαδικασία να βγάλετε το δάχτυλό σας από την περιοχή ομαλά και προσεκτικά. Οι απαλές κινήσεις είναι ενδεδειγμένες για αυτό το παιχνίδι. Για τους πιο προχωρημένους, η χρήση ενός ειδικού δονητή για τον ερεθισμό του προστάτη ενδείκνυται και αν θέλετε να δείτε πως μοιάζει πατήστε ΕΔΩ . Tέλος να ξέρετε ότι μπορείτε ταυτόχρονα να ερεθίζετε και το πέος χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως hand job και breast sex ενώ σίγουρα, οι περισσότεροι άνδρες που έχουν μιλήσει σε σεξολόγους για αυτό το θέμα, είπαν πως αισθάνονται καλύτερα όταν κοιτούν προς τα πάνω και όχι όταν είναι πεσμένοι στα τέσσερα. Εσείς απλώς ρωτήστε τον δικό σας.

 

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below