Spanking είναι το ράπισμα κυρίως στα οπίσθια,αλλά όχι μόνον, είτε με το χέρι είτε με διάφορα εργαλεία ραπίσματος, όπως μαστίγια, crops και paddles (σε περίπτωση που θέλετε να δείτε για τι ακριβώς μιλάμε μπορείτε να τσεκάρετε ΕΔΩ ).  Σε κάθε περίπτωση πάντως, το spanking αποτελεί μια τακτική που υπάγεται στο φάσμα του σαδομαζοχισμού, τόσο για αυτόν που το προκαλεί όσο και για εκείνον που το δέχεται. Βέβαια εκτός από το ότι κάποιοι το κάνουν συνειδητοποιημένα, τα περισσότερα ζευγάρια που βιώνουν το λεγόμενο vanilla σεξ (όπου vanilla ίσον μη φετιχιστικό) το υιοθετούν ως πρακτική επειδή τους ερεθίζει σα kinky λεπτομέρεια κυριαρχίας-υποταγής.

beat spanking GIF by Andrea C.

Το spanking λοιπόν είναι η σεξουαλική έκφραση της “τιμωρίας” και όπως εξηγεί ο Tyomi Morgan, “To ερωτικό spanking είναι μια μέθοδος συναινετικής αλληλεπίδρασης που μοιάζει με παιχνίδι εξουσίας και ουσιαστικά ο ένας χρησιμοποιεί τα χέρια του ή τα κατάλληλα εργαλεία για να ραπίσει τα οπίσθια, τους γλουτούς, το στήθος και άλλα μέρη του σώματος με σκοπό την ηδονή και των δυο για διαφορετικούς λόγους στον καθένα”.

Related image

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Επομένως τι είναι αυτό που κάνει το spanking ερεθιστικό: Σύμφωνα με τον Morgan προκαλεί μια έκρηξη ενός κοκτέιλ καλών χημικών συστατικών στον εγκέφαλο τα οποία ουσιαστικά εκκρίνονται εξαιτίας του λίγου πόνου δηλαδή “Η ντοπαμίνη, η αδρεναλίνη και η οξυτοκίνη μαζί με τις ενδορφίνες προσφέρουν μια εμπειρία ευχαρίστησης.” Εδώ να προσθέσουμε ότι οι φετιχιστές και συγκεκριμένα οι υποτακτικοί μπορούν να έρθουν σε οργασμό αποκλειστικά και μόνο με τα σωστά ραπίσματα, δηλαδή φθάνουν στο λεγόμενο subspace, το οποίο είναι η κορύφωση δίχως σεξουαλική πράξη, βασίζεται δηλαδή αποκλειστικά και μόνο στην εγκεφαλική ευχαρίστηση.

Related image

Πως θα το προτείνετε στον σύντροφό σας αν δεν υπάρχει ήδη στη σεξουαλική ρουτίνα σας: O καλύτερος τρόπος σύμφωνα με τον Morgan είναι να δείτε κάποιο σχετικό βίντεο ώστε αν κάτι δε μπορείτε να το περιγράψετε με λόγια τότε να το παρακολουθήσετε να συμβαίνει μαζί ή και χωριστά (στέλνοντας πχ. στο ταίρι σας ένα σχετικό gif) ώστε να ρωτήσετε μετά τι γνώμη έχει γι αυτό που είδε κι αν θα ήθελε να το δοκιμάσει. Επίσης θα πρέπει να γίνει σαφής διαχωρισμός του ερωτικού spanking από την βία ή την κακοποίηση.

spanking beavis and butthead GIF

Και πως το κάνουμε: Πριν το εντάξετε στη σεξουαλική σας ρουτίνα, χρησιμοποιήστε μια λέξη ασφαλείας με το σύντροφό σας, πχ. “κόκκινο” όταν η ένταση του ραπίσματος παύει να είναι ερεθιστική και προκαλεί μόνο πόνο. Στην αρχή καλό θα είναι να το πάτε συντηρητικά και να ξεκινήσετε μόνο χρησιμοποιώντας τα χέρια, ενώ στη συνέχεια αν πράγματι σας ερεθίζει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα “εργαλεία πόνου” που σας ταιριάζουν κάνοντας μια βόλτα σε ένα sex shop. Για αρχή ο Morgan προτείνει τα ραπίσματα να γίνουν στα οπίσθια και στη συνέχεια να προχωρήσετε και σε άλλα μέρη του σώματος όπως οι γλουτοί, η πλάτη και το εσωτερικό των μηρών, ενώ για πολύ προχωρημένους μπορούν ελαφριά χτυπηματάκια να γίνουν και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων σε συνδυασμό με λιπαντικό ή δονητές για τον ερεθισμό των περιοχών.

Related image

Tέλος σε περίπτωση που ο σύντροφός σας δεν είναι θετικός σε αυτή την τακτική, μπορείτε εφόσον σας αρέσει να την κάνετε και μόνη σας. Σύμφωνα με το Morgan το spanking μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό foreplay για την γυναικεία αυτοϊκανοποίηση αφού αιματώνει τις περιοχές και τις ερεθίζει με την έκκριση των ορμονών που περιγράψαμε πιο πάνω. Πράγματι ο πομπός και ο δέκτης μπορεί να είναι ο ίδιος στο συγκεκριμένο ερωτικό παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκρηκτικό.