Η εταιρία της high tech designer Lora DiCarlo σχεδίασε ένα ρομποτικό sex toy με σκοπό να λάβει μέρος στο διαγωνισμό της CES ο οποίος αφορούσε την πρωτοποριακή τεχνολογία.

Η ομάδα της αποτελούνταν αποκλειστικά και μόνο από γυναίκες μηχανικούς που χρησιμοποίησαν τη μικρο ρομποτική για να δημιουργήσουν μια hands free συσκευή που μιμείται όλες τις αισθήσεις του ανθρώπινου σώματος: Στόμα, γλώσσα και δάχτυλα ώστε να αγγίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τη ρεαλιστική εμπειρία.

Η συσκευή ονομάστηκε The ose robotic massager και τελικά πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Robotics and Drones, όμως η τιμή αυτή κράτησε μονάχα ένα μήνα, αφού η επιτροπή 30 ημέρες μετά τη βράβευση τους αφαίρεσε το βραβείο με την δικαιολογία αρχικά οτι το προϊόν δεν ακολουθούσε τους κανόνες του διαγωνισμού λόγω της σεξουαλικής χρήσης του κάτι που καταρρίφθηκε άμεσα αφού ο ίδιος διαγωνισμός έχει βραβεύσει κούκλες του σεξ με τεχνητή νοημοσύνη οι οποίες ΦΥΣΙΚΑ κατασκευάστηκαν από άντρες και απευθύνονταν σε άντρες.

Η δεύτερη δικαιολογία ώστε να μην επιστρέψουν το βραβείο στη γυναικεία ομάδα ήταν ότι το προϊόν δεν ταίριαζε στην κατηγορία Robotics and Drones στην οποία και διαγωνίστηκε, η οποία όμως και πάλι δε στέκει και απαντήθηκε από τις γυναίκες επιστήμονες oι οποίες υποστήριξαν ότι για τη δημιουργία αυτού του sex toy συνεργάστηκαν με το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον που έχει ένα από τα καλύτερα εργαστήρια ρομποτικής σε ολόκληρη την Αμερική.

Μετά από αυτό η διοργάνωση σαφώς κατηγορήθηκε αφενός για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στις γυναίκες που έλαβαν μέρος και αφ ετέρου για τις διακρίσεις που κάνει ως προς το φύλο των συμμετεχόντων και των ομιλητών της οι οποίοι είναι κυρίως άντρες.

Το Ose λοιπόν είναι αδιάβροχο, απορροφά τις δονήσεις, απελευθερώνει τα χέρια, ταιριάζει άψογα στη γυναικεία ανατομία του κόλπου και είναι φτιαγμένο από σιλικόνη που έχει περάσει κλινικό έλεγχο και προσφέρει μεικτό οργασμό. Μπορείς να το δεις ΕΔΩ