Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τις ισορροπίες στη ζωή του ζευγαριού. Δεν σημαίνει ότι σταματάς να θες τον σύντροφό σου αλλά σίγουρα το σεξ μπαίνει σε άλλη θέση προτεραιότητας. Οι απαιτήσεις ενός μωρού είναι πολλές και η συνθήκη πολύ καινούργια οπότε ξοδεύεται όλος ο χρόνος και η ενέργεια. Αυτό συμβαίνει καμία φορά και αφού μεγαλώσει γιατί οι απαιτήσεις αυξάνονται παράλληλα.

Η έλλειψη χρόνου και οι απαιτήσεις οδηγούν πολλές φορές στην αποχή από το σεξ. Υπάρχει όμως τρόπος να κρατήσεις τη σεξουαλική σου ζωή ζωντανή και αφού κάνεις παιδιά. Χωρίς αυτό να σε κάνει χειρότερη μητέρα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Διεκδίκησε χρόνο

Η δικαιολογία ότι δεν υπάρχει χρόνος πολλές φορές είναι η εύκολη απάντηση. Αν πραγματικά το θες και το προσπαθήσεις θα βρεις λίγο χρόνο. Έχοντας βέβαια την απαραίτητη προσοχή για να μην σας καταλάβουν τα παιδιά.

Αξιοποιείσαι τα βράδια

Τα παιδιά συνήθως κοιμούνται νωρίς οπότε βρίσκονται αρκετές ώρες στο κρεβάτι τους. Αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για σένα και το σύντροφό σου για να αφιερώσετε χρόνο ο ένας στον άλλο.

Χαλάρωσε

Βρες εκείνη τη στιγμή της μέρας σου που νιώθεις λιγότερη πιεσμένη για να κάνεις την κίνησή σου. Έπειτα πειραματίσου με τον σύντροφό σου για να βρεις τον τρόπο και τη στάση που σας αρέσει για να απολαύσετε το σεξ.

Μαζί στο ντους

Ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος για να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και να μη σας καταλάβουν. Αυτό βέβαια είναι εφικτό αν μιλάμε για παιδιά που μπορούν να μείνουν λίγη ώρα χωρίς επίβλεψη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below