Τάσεις δεν υπάρχουν μόνο στη μόδα και την ομορφιά, αλλά και στο σεξ. Το νέο sex trend που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των sex editors παγκοσμίως είναι το queening. Και ναι, αξίζει να το δοκιμάσεις!

Εάν είσαι γυναίκα και θέλεις να σού συμπεριφέρονται σαν τη βασίλισσα που ξέρεις ότι είσαι ή εάν είσαι άνδρας και θέλεις να φερθείς στην ερωτική σου σύντροφο σαν να είναι πραγματική βασίλισσα, τότε αυτή η στάση είναι για εσένα!

Η στάση αυτή θέλει τη γυναίκα να έχει τον έλεγχο και να είναι μία στάλα πιο ισχυρή από τον άνδρα. Η βάση της συγκεκριμένης τάσης είναι το γνωστό «face-sitting», δηλαδή όταν μια γυναίκα κάθεται πάνω στο πρόσωπο του ερωτικού της συντρόφου, προκειμένου εκείνος να της προσφέρει ικανοποίηση μέσω του στοματικού σεξ. Γιατί queening λοιπόν; Γιατί σύμφωνα με το Urban Dictionary με αυτή τη στάση, ο άνδρας είναι «υπό» της.

Μπορεί να θεωρείται νέο trend, ωστόσο η συγκεκριμένη στάση μετρά χρόνια ιστορίας. Λέγεται ότι τη χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες στην Αρχαία Αίγυπτο αλλά και στην Αρχαία Γιαπωνέζικη, Κινέζικη, Ινδική, Βικτωριανή κουλτούρα και στον Μεσαίωνα για να ικανοποιούνται χωρίς τον κίνδυνο εγκυμοσύνης. «Ήταν δουλειά των ανδρών σκλάβων να υποτάσσονται στις αφέντρες τους για ευχαρίστηση», αναφέρει το Urban Dictionary.