Η Summer Cartwright είναι shopping και sex editor, η οποία όπως αναφέρει στο βιογραφικό της λατρεύει να ασχολείται με τη μόδα, τα ψώνια και κάθε προϊόν που μπορεί να κάνει πιο εύκολη ή συναρπαστική την καθημερινή ζωή. Με αυτή τη βάση δοκίμασε διάφορα sex toys, για να καταλήξει σε εκείνο, που κατά τη γνώμη της, αξίζει να αγοράσει κάθε γυναίκα.

«Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά ερωτικά βοηθήματα, αλλά πρόσφατα δοκίμασα ένα που κάνει αυτό που υπόσχεται: προσφέρει τον πιο έντονο οργασμό. Πρόκειται για έναν δονητή που είναι σχεδιασμένος να μιμείται το στοματικό σεξ όσο καλύτερα γίνεται, έχει ακόμα και δική του γλώσσα. Το επαναστατικό του σχέδιο προσφέρει 10 ρυθμίσεις δόνησης, ενώ εφαρμόζει άκριβώς γύρω από την κλειτορίδα και να τη διεγείρει με το κεντρικό του σημείο. Χωρίς παρεξήγηση, αν το δοκιμάσετε είναι πιθανό να… αντικαταστήσετε τον σύντροφό σας. Δεν κουράζεται, δεν κάνει λάθη, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση όπως εσείς θέλετε. Λειτουργεί μόνο με τρία κουμπιά, τα οποία βρίσκονται στο πίσω μέρος της λαβής – οπότε έχουν εύκολη πρόσβαση- και είναι πολύ ξεκάθαρα. Το ένα είναι ο διακόπτης λειτουργίας, το δεύτερο ρυθμίζει την ένταση προς τα πάνω και το τρίτο την ένταση προς τα κάτω. 

www.ellaparadis.com

Ο εργονομικός σχεδιασμός του προσφέρει ακούραστη χρήση – όσες φορές και αν το χρησιμοποίησα το χέρι μου(ούτε εκείνο του συντρόφου μου) κουράστηκε. Η εμπειρία με το συγκεκριμένο sex toy ήταν σαν να μου προσέφεραν το καλύτερο στοματικό σεξ που είχα ποτέ δοκιμάσει. Και μπορώ να το ξαναζήσω! Όσο καλός κι αν είναι ο σύντροφός σας, τέτοια ακρίβεια δεν μπορείς να πετύχεις με άλλον άνθρωπο. 

Επιπλέον, το μικρό σχήμα του, αλλά και το ήπιο χρώμα του δεν το κάνουν υπερβολικό. Είναι τόσο διακριτικό που ακόμα και κάποιος να το εντοπίσει δεν θα καταλάβει τι είναι. Ακόμα και να το ξεχάσετε σε εμφανές σημείο δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε αν το σχολιάσουν οι φίλοι ή οι καλεσμένοι σας. Ποιος θα περίμενε ότι το καλύτερο στοματικό σεξ θα ερχόταν σε ένα τόσο διακριτικό σχήμα; Εγώ πάντως όχι». 

Το όνομά του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι Stella Vibrator και κοστίζει περίπου 90€ (με έκπτωση) ή 180€ (χωρίς). Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below