Τα new age κορίτσια έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε. Έχουμε πλέον απαγκιστρωθεί από την old school νοοτροπία του να “φυλακίσουμε” το σύντροφό μας σε στεγανά ώστε να τον οδηγήσουμε με μαθηματική ακρίβεια σε μια δέσμευση χωρίς να το πολυθέλει.

Αυτό που μας νοιάζει είναι να περνάμε υπέροχα μαζί του, να μοιραζόμαστε στιγμές, να ζούμε ωραία πράγματα και να αφήνουμε την κατάσταση να πηγαίνει από μόνη της χωρίς να εξαναγκάζουμε τους εαυτούς μας και εκείνον σε κάτι που πιθανόν δεν είναι ακόμη ο καιρός του.

Για να γίνουν όλα αυτά λοιπόν πρέπει να αποφεύγουμε να τον ξενερώσουμε. Και πως ξενερώνει ένας άντρας; Κυρίως όταν αγχωθεί. Ας δούμε λοιπόν τι δεν πρέπει να κάνουμε σε μια σχέση:

Μην τον παίρνεις από τα μούτρα

Aρχικά δεν χρειάζεται βιασύνη. Δεν πρέπει να δείχνουμε απελπισμένες. Ας δώσουμε χρόνο στην κατάσταση να εξελιχθεί από μόνη της χωρίς να πιέζουμε καταστάσεις. Οι ερωτήσεις τύπου ” Είμαστε μαζί;”, “Θέλεις σχέση;” ή “Που και με ποιούς θα βγεις απόψε;” είναι απαγορευτικές. Δε χρειάζεται να ανησυχούμε. Όλα αυτά θα απαντηθούν μέσα από τη συμπεριφορά του σε λίγο καιρό.

Μην τον βάλεις να γνωρίσει τη μαμά σου, ηρέμησε

Ένα δεύτερο λάθος που μπορεί να γίνει είναι να πιέσουμε το σύντροφό μας να γνωρίσει τους δικούς μας στην αρχή της γνωριμίας. Αυτό είναι λάθος. Στην αρχή της γνωριμίας, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο και όχι να γνωρίσουμε άλλους ανθρώπους πριν γνωριστούμε εμείς καλά μεταξύ μας.

Μην του κουβαληθείς, αν δεν σου το ζητήσει

Κάτι που μπορεί να κάνουμε αυθόρμητα ή ακόμη χειρότερα στοχευμένα είναι να αφήνουμε πράγματά μας στο σπίτι του. Καλό είναι να το αποφεύγουμε. Αν ο σύντροφός μας βλέπει μέσα σε ένα μήνα ότι έχουμε κατά κάποιο τρόπο μετακομίσει στο σπίτι του μάλλον θα τρομάξει.

Εγώ πότε θα γίνω μάνα #not

Τέλος, αυτό που θα πρέπει να βγάλουμε τελείως από το μυαλό μας, είναι να ανοίξουμε συζητήσεις για επισημότητες, γάμους και παιδιά τον πρώτο καιρό της σχέσης. Αφήνουμε το χρόνο να κυλήσει και ζούμε τον άλλο χωρίς να τον πιέζουμε και να τον ζορίζουμε με λόγια και πράξεις.

Οι άντρες θέλουν το χρόνο τους και το χώρο τους. Αν αισθάνονται πως έχουν αυτά τα δύο, πιστέψτε μας, θα αναζητήσουν από μόνοι τους την αγάπη και την παρέα μιας γυναίκας. Όσο περισσότερο ελεύθεροι νιώθουν τόσο περισσότερο δένονται μαζί μας. Αυτή είναι η φύση τους. Προσοχή όμως. Αν δούμε ότι η ελευθερία που τους δίνουμε μακροπρόθεσμα δεν δρα ευεργετικά για τη σχέση, τότε απλά δε μας γουστάρει.

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below