Μετά το roaching, έρχεται το apocalypsing να γίνει πλέον το νέο trend στις σχέσεις, το οποίο εξίσου δεν είναι για καλό. Σε μια έρευνα που πραγματοποίησε η υπηρεσία dating ‘Plenty of Fish’, σε 2.000 αδέσμευτους ανθρώπους, παρατηρήθηκε η εν λόγω τάση λόγω καραντίνας, κιι αυτό που στην ουσία συμβαίνει, είναι ότι συμπεριφέρεσαι στον άλλον σου λες και είναι η τελευταία σου σχέση.

Αυτό προκύπτει από τα κατάλοιπα που έχει αφήσει ήδη η καραντίνα στις ερωτικές σχέσεις, αφού η μοναξιά και η αβεβαιότητα για το πότε θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο και θα περάσεις καλά μαζί του, σε επηρεάζουν περισσότερο απ’όσο νομίζεις.

“Η απουσία σωματικής και συναισθηματικής σύνδεσης μάς κάνει να τη λαχταράμε ακόμα περισσότερο, έστω και υποσυνείδητα. Αυτό λοιπόν μπορεί να μάς οδηγήσει σε επιλογές ανθρώπων που δεν θα κάναμε πριν από έναν χρόνο. Του βάζουμε στη φούσκα μας”, εξηγεί η ψυχολόγος Δρ. Danielle Forshee.

Το γεγονός ότι οι επιλογές δεν γίνονται με τα δικά σου κριτήρια, αλλά επηρεάζεσαι από την κατάσταση που επικρατεί, αναπόφευκτα παραδίνεσαι σε αυτόν τον ένα που θα γνωρίσεις πρώτο. Βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και η σχέση μπορεί να σοβαρέψει πολύ γρήγορα, όχι από επιθυμία, αλλά από ανάγκη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below