Που τελειώνει η γυναικεία αλληλεγγύη και που αρχίζει η αδιακρισία; Είναι θεμιτό να κάνεις κάποιον “βούκινο” στα social media με σκοπό υποτίθεται να προστατεύσεις την κοπέλα του; Εμείς απλώς θέσαμε τον προβληματισμό, με αφορμή το παρακάτω περιστατικό.

Η χρήστης με το κωδικό όνομα Ebony αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο TikTok πως ανακάλυψε ένα προφίλ στη γνωστή πλατφόρμα γνωριμιών Tinder από έναν άνδρα ο οποίος είχε κοπέλα και έψαχνε ταίρι για να περάσει τη βραδιά στο επαγγελματικό του ταξίδι.

Στο μικρό video που ανέβασε, με την ελπίδα να το δει η σύντροφος του άντρα, έγραψε:

«Αν το αγόρι σου το λένε Greg και βρίσκεται στο Limerick για δουλειά απόψε, σου έχω νέα» και συνόδευσε τα λόγια της με φωτογραφίες του προφίλ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
@ebonysprivatestory#fyp #limerick♬ MONTERO (Call Me By Your Name) – Lil Nas X

Το video έγινε γρήγορα viral στο TikTok με πάνω από 220,000 προβολές και περισσότερα από 7,000 likes. Εκατοντάδες άτομα το είδαν και δεν δίστασαν να εκφράσουν στα σχόλια τον έπαινό τους προς την κοπέλα και την απόφασή της να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Οι μόνες πληροφορίες που είχε μοιραστεί ο άντρας ήταν ότι δούλευε εκτός έδρας το βράδυ και έψαχνε για συντροφιά, ενώ στο μήνυμά του είχε παραδεχθεί πως έχει κοπέλα.