Ο Ρόκο Σιφρέντι είναι γνωστός και ως ο “Ιταλός Επιβήτορας” και υπήρξε το πρόσωπο που πήγε την ερωτική βιομηχανία στα 90s και στα 00s ένα ή μάλλον περισσότερα βήματα παραπέρα.

Εκτός από πρωταγωνιστής ο ίδιος, ήταν και σκηνοθέτης ενώ έδωσε στο luben πορνό το glamour που του έλειπε, συμμετέχοντας σε παραγωγές εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων, σε χλιδάτα locations με εκλεπτισμένο μοντάζ.

Έχει λάβει πολλά βραβεία για την ενασχόλησή του με το χώρο και μάλιστα έχει έρθει και στην Ελλάδα για να συμμετέχει στις αντίστοιχες βραβεύσεις ελληνικής εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών το 2018.

Ο Σιφρέντι είναι γεννημένος το 1964 στην Ιταλία και το πραγματικό του όνομα είναι Ρόκιο Αντόνιο Τάνο: Το ψευδώνυμό του το πήρε από τον πρωταγωνιστή της κινηματογραφικής ταινίας “Μπορσαλίνο” τον οποίο υποδύθηκε ο Αλέν Ντελόν.

Ξεκίνησε να γυρίζει πορνό ταινίες το 1987 και σύντομα καθιέρωσε το δικό του στυλ που ονομάστηκε “gonzo style pornography”. Αργότερα έγινε τόσο σκηνοθέτης όσο και παραγωγός. Το 2004, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση “κρεμώντας τα προφυλακτικά του” και ο λόγος ήταν τα παιδιά του.

Εκτός λοιπόν από όλες τις άλλες ενασχολήσεις του με την βιομηχανία του σεξ, ο Ρόκο λάνσάρει και μια συσκευή αυνανισμού για άντρες, το λεγόμενο Satisfyer Men by Rocco Siffredi.

Για να το υπογράφει ο ίδιος, μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρει στο παιχνίδι της αυτοϊκανοποίησης κι εσύ πλέον, αν το συναντήσεις σε κάποιο συρτάρι του συντρόφου σου δε θα το μπερδέψεις με ξυριστική μηχανή.