Ένας ανώνυμος αναγνώστης μοιράστηκε μαζί μας την ιστορία του:

“Πήγα με την κοπέλα με την οποία είμαστε μόλις δύο μήνες μαζί σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής  και ο λόγος ήταν ότι θέλαμε να ζήσουμε ακραία την εμπειρία. Φτάσαμε στην ρεσεψιόν και ζητήσαμε από την κοπέλα στο γκισέ ένα πολύ ιδιαίτερο δωμάτιο. Ανοίγοντας την πόρτα αυτό που αντικρίσαμε ήταν ένα διπλό τζακούζι με πολλαπλούς εκτοξευτήρες νερού, ένα στύλο για pole dancing και ένα King Size ολοστρόγγυλο κρεβάτι.

Γεμίσαμε το τζακούζι και βάλαμε στα ποτήρια μας σαμπάνια. Εγώ μπήκα στο ζεστό νερό και εκείνη ξεκίνησε να χορεύει στο στύλο για μένα. Μέσα σε λίγα λεπτά ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να εκραγούμε. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά και η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Ολοκλήρωσα σχετικά γρήγορα.

Ωστόσο, ήμουν έτοιμος και για δεύτερο γύρο. Πήγα στην τουαλέτα να φρεσκαριστώ και να επανέλθω. Όταν όμως επέστρεψα, είδα την κοπέλα μου να αυτοϊκανοποιείται χωρίς να με περιμένει. Σπάστηκα για μια στιγμή, αλλά σκέφτηκα ότι απλά προετοιμάζεται. Όντως κάναμε σεξ και πάλι, στην οποία ομολογώ ότι τα πράγματα πήγαν καλύτερα, αφού η διάρκεια ήταν μεγαλύτερη και δεν έχασα καθόλου τη στύση μου. Θεώρησα ότι αυτή τη φορά την είχα ικανοποιήσει. Πήγα στο μπάνιο και όταν βγήκα την είδα και πάλι να αυνανίζεται λες και δεν είχαμε κάνει τίποτα πιο πριν.  Ντράπηκα να ρωτήσω τι συνέβη. Δεν είχαμε και τόσο μεγάλη οικειότητα.

Αντί να της μιλήσω, κάναμε άλλη μια φορά σεξ. Η εξέλιξη της ιστορίας ήταν ακριβώς η ίδια: Eκείνη είχε αρχίσει και πάλι να «ασχολείται» με τον εαυτό της όταν επέστρεψα από την τρίτη και τελευταία φορά που κάναμε σεξ . Φύγαμε από το δωμάτιο και εκείνη εξαφανίστηκε για πάντα. Δεν μου έστειλε ποτέ ξανά. Ούτε απάντησε στο δικό μου μήνυμα.Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη. Έκανα κάπου λάθος εγώ; Και αν ναι, που;”

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εμείς θα σου δώσουμε κάποιες πιθανές απαντήσεις, αλλά το μόνο σίγουρο ότι είχες 3 ωραίες ευκαιρίες να ρωτήσεις.

Αυτά είναι τρία σενάρια του τι μπορεί να συνέβη.Σε κάθε περίπτωση, το κορίτσι αυνανίζονταν επειδή δεν ικανοποιήθηκε.

Πάμε ευθύς αμέσως στους λόγους:

#1 Ίσως η αυτοϊκανοποίηση να είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορεί να έρθει σε οργασμό και απλά δεν στο κοινοποίησε. Πολλά κορίτσια τα καταφέρνουν μόνες τους, κάτι που δεν συνδέεται με τον σύντροφο απαραίτητα, αφού έχει να κάνει με τη δική τους ψυχοσύνθεση. Σε αυτό το σημείο βέβαια θυμόμαστε το ότι δεν σου ξανα τηλεφώνησε, οπότε κάπου εκεί αυτό το σενάριο καίγεται μερικώς.

#2 Ίσως να μην κατάφερες να τη φέρεις σε οργασμό όχι επειδή εσύ έχεις κάποιο ανατομικό πρόβλημα, αλλά επειδή δεν ταίριαξαν οι χημείες σας και δεν σου έδωσε δεύτερη ευκαιρία. Όπως είχε πει η σοφή Samantha Jones sto Sex and the City «Αν δεν τελειώσεις μια φορά μαζί του, ντροπή του. Αν δεν τελειώσεις δεύτερη φορά μαζί σου, ντροπή σου (που ξαναπήγες. )»

#3 Είναι ανοργασμική και προσπαθεί με διαφορετικούς συντρόφους να βρει την ηδονή.  Επειδή δεν τα καταφέρνει με κανέναν τρόπο, πάει με συνοπτικές διαδικασίες στον επόμενο, επομένως ήσουν κι εσύ ένας αναλώσιμος. Μην το πάρεις προσωπικά.

Το συμπέρασμα είναι ότι αν εσύ θεωρείς ότι όλα πήγαν καλά και ότι αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, το πιο σωστό που έχεις να κάνεις είναι να απαλλαχθείς από τις ενοχές ότι δεν έκανες κάτι σωστά. Προσπάθησε να χαίρεσαι τόσο εσύ, όσο και η εκάστοτε σύντροφος σου τη στιγμή και όταν βλέπεις ότι κάτι δεν πάει σωστά να ρωτάς. Μπορεί να πάρεις μια  απάντηση που να λύσει πολλά ερωτήματα. Η επικοινωνία είναι το παν σε μια σχέση.