Ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος creative director της Hermès beauty, παίρνοντας τα ηνία από τον Jérôme Touron.  Στη νέα του θέση, ο διάσημος Έλληνας makeup artist θα συνεργάζεται με την Agnès de Villers, πρόεδρο του Hermès Parfum & Beauté και τον Pierre-Alexis Dumas, καλλιτεχνικό διευθυντή του group.

«Ως ειδικός στα χρώματα και τις υφές που εκφράζουν και εξυψώνουν την ομορφιά, το ταλέντο του Γρηγόρη θα είναι κινητήριος δύναμη για την Hermès Beauté», δηλώνει η Agnès de Villers, ενώ ο Pierre-Alexis Dumas ανέφερε πως «Μοιραζόμαστε με τον Γρηγόρη ένα κοινό όραμα για την ομορφιά, ως καθημερινό σύμμαχο που αποκαλύπτει την προσωπικότητα και προσφέρει κομψότητα, άνεση και ευχαρίστηση». Περιέγραψε μάλιστα τον Πυρπύλη ως «καλλιτέχνη του μακιγιάζ και τεχνίτη», που «θα συμβάλει στην οικοδόμηση της μοναδικής, αυθεντικής και αισθητηριακής γλώσσας του Hermès Beauty».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregoris Pyrpylis (@gregoris)

Από την πλευρά του, ο Έλληνας makeup artist εξήγησε πως: «Είμαι χαρούμενος που μπαίνω στην Hermès, είναι για μένα το σπίτι που αποτελεί την επιτομή της ομορφιάς και είναι μοναδική για τις αξίες, την τόλμη και την προσκόλληση στη δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία. Πάντα έβλεπα το μακιγιάζ και την περιποίηση του δέρματος ως μέσο και όχι ως σκοπό. Τα αντικείμενα ομορφιάς είναι θαυμάσια εργαλεία που υπερβαίνουν την εμφάνιση, για να ωφελήσουν την ευημερία. Είναι σαφές για μένα ότι μέσω του beauty métier, η Hermès επιδιώκει να προσφέρει στην κοινότητά της μια εμπειρία, ένα ταξίδι, κατά το οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί, κάθε μορφή ομορφιάς να αποκαλυφθεί».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below