Ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα ευχόμασταν να τελειώσει το καλοκαίρι. Κι όμως, ύστερα από την ανακοίνωση της H&M, για την επικείμενή της συνεργασία τον ερχόμενο Νοέμβριο με τον Erdem, αρχίσαμε ήδη να σκεφτόμαστε τρόπους για να φορέσουμε τα μαύρα φλοράλ φορέματά μας. Η γυναικεία αλλά και η ανδρική συλλογή του δημοφιλή σχεδιαστή με έδρα το Λονδίνο που λατρεύουν τόσο οι διασημότητες όσο και οι ειδικοί της μόδας θα είναι διαθέσιμη σε επιλέγμένα καταστήματα H&M από τις 2 Νοεμβρίου.

Έμπνευση του Erdem είναι η δύναμη της ομορφιάς, ενώ λατρεύει να ανατρέχει σε ιστορικές αναφορές και προσωπικές αφηγήσεις σε κάθε κομμάτι που δημιουργεί. Στη συγκεκριμένη συλλογή θα ενσωματώσει και θα επανερμηνεύσει τα σχεδιαστικά θέματα μερικών από τις δημοφιλέστερες συλλογές του, παίζοντας με τα μοτίβα, τα υφάσματα και την αριστοτεχνική δεξιοτεχνία που τον έκαναν γνωστό.”Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την Η&Μ και που θα εξερευνήσω τα όρια της δουλειάς μου πάνω σε μια εντελώς καινούργια κλιμακα, συμπεριλαμβανομένης μιας ανδρικής συλλογής, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στο παρελθόν.”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

Κάτι το οποίο μας χαροποίησε επίσης είναι πως ο οραματιστής δημιουργός ταινιών Baz Luhrmann θα δώσει σάρκα και οστά στη συλλογή μέσα από τη μοναδική του αφήγηση. “Για μένα η μόδα έχει πάντα να κάνει με κάτι περισσότερο από μόνο ρούχα. Είναι μια μορφή έκφρασης, μια ανεξάρτητη καλλιτεχνική μορφή”, δήλωσε ο ίδιος.

“Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να συνομιλούμε με τον Erdem για τη συνεργασία, με συνεπήρε το όραμά του. Για τη συλλογή ERDEM x H&M δημιούργησε έναν μαγευτικό κόσμο γεμάτο ομορφιά, γοητεία και πλούσιες λεπτομέρειες. Υπάρχουν ξεχωριστά κομμάτια που θα θέλετε να φοράτε μια ζωή”, είπε για τη συλλογή η Ann-Sofie Johansson, Καλλιτεχνική Σύμβουλος της H&M.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below