Η σύνοδος κορυφής Power Trip του Marie Claire είναι γεγονός και στη λίστα με τις σπουδαίες γυναίκες που πρόκειται να μιλήσουν κατά τη διάρκεια του event, περιλαμβάνεται άλλη μια προσωπικότητα, που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλες.

Ο λόγος για την ανερχόμενη σχεδιάστρια αξεσουάρ Marina Raphael, γόνο μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές οικογένειες του κόσμου, κατάφερε από νεαρή ηλικία να χαράξει τη δική της διαδρομή. Μέσα από την επιμονή, το πάθος και τις γνώσεις της, πιστεύοντας πάντοτε ότι η δημιουργικότητα δεν έχει κανένα απολύτως όριο και χρησιμοποιώντας λεπτομέρειες που τιμούν την καταγωγή της, απέκτησε τη δική της θέση στο χώρο της μόδας.

Η ανερχόμενη σχεδιάστρια αξεσουάρ θα μιλήσει κατά τη διάρκεια του Power Trip, για το πώς να ξεκινάς ένα δικό σου brand μόδας την εποχή του digital αλλά και του επαναπροσδιορισμού της πολυτέλειας.

Με ελληνικές, ελβετικές και αυστριακές ρίζες, σπουδές στο King’s College και έχοντας ως εφόδιο το ξεχωριστό γούστο, η Marina Raphael αντλεί έμπνευση από τα ταξίδια, το φυσικό και σύγχρονο κόσμο, καθώς και από τις πιο δυναμικές, καλόγουστες και επιτυχημένες γυναίκες της οικογένειά της όπως η γιαγιά της, Μαρίνα Σβαρόφκσι, την οποία θαυμάζει.

Αν και όπως λέει η ίδια η Marina Raphael, γεννήθηκε με το γονίδιο Swarovski, όταν ήταν μικρή σχεδίαζε κοσμηματάκια με κρύσταλλα και τα έκανε δώρο σε φίλους ή τα έδινε στα bazaar που διοργάνωνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς η μητέρα της.

Η Marina Raphael, διατηρώντας  στο καθαρό βλέμμα της την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία της, αλλά και τον χαμηλών τόνων χαρακτήρα της, ανοίγει διαρκώς νέους ορίζοντες στον χώρο της μόδας, με στόχο να προσφέρει στο κοινό της κάτι αισθητικά σύγχρονο, το οποίο μπορεί να περαστεί από γενιά σε γενιά.

Όλες τις καλεσμένες του Power Trip θα περιμένει ένα ειδικά σχεδιασμένο δώρο Marina Raphael!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below