Δεν ξέρουμε πώς νιώθεις εσύ, αλλά η καινοτομία του να φοράμε loungewear κάθε μέρα αρχίζει να γίνεται λίγο μονότονη για εμάς. Επιπλέον, ένα από τα πράγματα που αγαπάμε περισσότερο στο φθινόπωρο και το χειμώνα είναι το γεγονός ότι μπορούμε να βάλουμε και πάλι στη ζωή μας το layering τώρα που τα αγαπημένα μας καταστήματα έχουν λανσάρει τις νέες τους συλλογές.

Μπορεί η πανδημία να έχει θέσει τη ζωή μας σε αναμονή με πολλούς τρόπους, όμως μπορούμε ακόμα να απολαύσουμε την αναζωογονητική δύναμη της μόδας προσθέτοντας μερικές νέες αγορές στις γκαρνταρόμπες μας οι οποίες θα λειτουργήσουν τόσο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που εργαζόμαστε από το σπίτι, όσο και μετά από λίγες εβδομάδες που ευχόμαστε η ζωή μας να έχει επιστρέψει σε μια κανονικότητα.

Ευτυχώς, το Golden Hall έχει πολλές κομψές επιλογές για να διαλέξουμε. Έτσι, σήμερα ξεχωρίσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας για μια γρήγορη ανανέωση και η fashion editor του Marie Claire, Χριστίνα Μαρία Κράββαρη τα παρουσιάζει στο παρακάτω video από το Utopia Golden Hall.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Golden Hall (@mygoldenhall)

Πλεκτό τοπ με φαρδιά μανίκια Antidote €95

Στον all time classic συνδυασμό του εκρού και του μαύρου και από 100% οργανικά υλικά αυτό το πλεκτό καλύπτει την ανάγκη μας για άνετη κομψότητα.

Θα το βρεις στην Love Boutique του Golden Hall, στο ισόγειο.

 

 

Τζιν παντελόνι, €79.95

Πεθαίνουμε για ένα κομψό, 70s look και αυτό το παντελόνι είναι το βασικό συστατικό για να το πετύχουμε. Το ελαφρύ washed out effect του είναι από τα πιο δημοφιλή για τη σεζόν ενώ η καμπάνα είναι η πιο σέξι εκδοχή του denim παντελονιού που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα που νιώθει ποθητή.

Θα το βρεις στο κατάστημα Gap του Golden Hall, στο ισόγειο.

 

 

Πουλόβερ Tommy Jeans, €103.90

Αγαπάμε τα τεράστια logos, ειδικά όταν βλέπουμε σε knitwear. Η χρωματική του παλέτα είναι φτιαγμένη από τα fashion dreams μας ενώ αγαπάμε το color blocking ειδικά όταν αυτό γίνεται πετυχημένα με παραπάνω από δύο χρώματα όπως εδώ.

Θα το βρεις στο κατάστημα Tommy Hilfiger του Golden Hall, στο ισόγειο.

 

 

Λευκό €69.95 και λεοπάρ μπουστάκι €74.95, adidas by Stella McCartney

Δεν υπάρχει πιο άνετο trend από το athleisure και αυτά τα adidas αθλητικά μπουστάκια με την υπογραφή της Stella McCartney μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε look γυμναστικής ή να γίνουν κομμάτι κάθε άλλης streetwear εμφάνισης με το κατάλληλο styling.

Θα τα βρεις στο κατάστημα adidas του Golden Hall, στο ισόγειο.

 

 

Πουλόβερ, €134.90

Knitwear με logo; Ναι, παρακαλούμε. Συνδύασέ με το denim παντελόνια για τα πιο cool instagram looks. Σε άσπρο και μαύρο, μια χρωματική παλέτα που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με τα πάντα για να μην σε δεσμεύει στο styling.

Θα το βρεις στο κατάστημα Calvin Klein Jeans του Golden Hall, στο ισόγειο.

 

 

Σακάκι, Boutique Moschino

Αγαπάμε pins και patches σε κλασικά κομμάτια, γιατί δίνουν μια πιο street style αισθητική. Οι λεπτομέρειες στο design το κάνουν ένα ρούχο που θα μπορούσαμε να δούμε να φορά η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris που διακρίνεται για το avant basic στυλ της.

Θα το βρεις στο κατάστημα Εponymo του Golden Hall, στον 1ο όροφο.

 

 

Ροζ €75, λευκό €79 και ριγέ πουκάμισο €68

Ένα κλασικό πουκάμισο μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλά διαφορετικά looks και να αποδειχτεί ο “χαμαιλέων” της ντουλάπα σου. Φέτος οι τάσεις θέλουν πιο ανοιχτόχρωμα πουκάμισα, γι΄αυτό σου προτείνουμε να τολμήσεις λευκές και παστέλ αποχρώσεις.

Θα τα βρεις στο κατάστημα Oxford Company του Golden Hall, στον 1ο όροφο.

 

 

Μπλε σακάκι €309

 

Ένα blazer που μπορείς να βάλεις σε black tie looks, αλλά και να συνδυάσεις με casual κομμάτια. Ιδανικό για ένα Zoom meeting που απαιτεί πιο formal εμφάνιση.

Θα το βρεις στο κατάστημα Tommy Hilfiger του Golden Hall, στο ισόγειο.

 

Ρολόι σε ροζ χρυσή απόχρωση

Ένα ρολόι είναι συνώνυμο του δυναμισμού στο στυλ για κάθε γυναίκα. Σε rose gold απόχρωση (στην οποία δεν μπορούμε να αντισταθούμε) και με μινιμαλ σχεδιασμό για να συνδυάζεται εύκολα. Αν φοράς ένα ρολόι σαν και αυτό δεν χρειάζεσαι κανένα άλλο αξεσουάρ στα καθημερινά looks σου.

Θα το βρεις στο κατάστημα Oxette του Golden Hall, στο ισόγειο.

 

 

Κολιέ από ροζ χρυσό, €290

Το τέλειο κολιέ μέσα από ένα πουκάμισο γιατί είναι στο σωστό ύψος και διακρίνεται, δεν χάνεται. Είναι ιδανικό για minimal looks που όμως δεν θέλεις να χαρακτηριστούν βαρετά. Συνδυάζει το αυστηρό στιλ με την παιχνιδιάρικη διάθεση, γεγονός που το αναδεικνύει σε κόσμημα για όλες τις ηλικίες.

Θα το βρεις στο κατάστημα Links of London του Golden Hall, στον 1ο όροφο.

 

 

Μεταλλικοί κρίκοι, €39

Οι κρίκοι είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να έχεις ενημερωμένο και σύγχρονο στυλ όπως οι πιο cool fashionistas και αυτό το ζευγάρι σε ροζ χρυσή απόχρωση θα προσθέσει την απαραίτητη δόση λάμψης ακόμα και στα πιο casual σύνολά σου.

Θα τους βρεις στο κατάστημα Anna Maria Mazaraki του Golden Hall, στο ισόγειο.

 

 

Βιβλίο, Work Life By Molly Erm

Η ζωή στο γραφείο αποδεικνύεται πολλές φορές πιο δύσκολο να αποκωδικοποιηθεί απ’ότι περιμένες και αυτό το βιβλίο ήρθε για να σε βοηθήσει σε αυτό το task. Είναι το τέλειο δώρο και για νέους επαγγελματίες που μόλις μπαίνουν στον εργασιακό στίβο και καλό είναι να έχουν μια ιδέα τι τους περιμένει. Ακόμα και αν χρησιμοποιείς hashtags τύπου #ilovemyjob, σίγουρα θα διασκεδάσεις με την ανάγνωσή του.

Θα το βρεις στο κατάστημα Love It του Golden Hall, στον 1ο όροφο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below