Η Melana Trump δεν είναι πλέον η Πρώτη Κυρία της Αμερικής μετά την εκλογική ήττα του Donald Trump αλλά παραμένει για λίγες ακόμα μέρες στον Λευκό Οίκο. Στις αρχές του 2021 θα παραδώσουν τα “κλειδιά” στο νέο προεδρικό ζεύγος, Joe και Jill Biden. Μέχρι τότε συνεχίζει να βγάζει εις πέρας τα καθήκοντά της και ένα από αυτά είναι και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Κάθε χρόνο, οι επιλογές της σχολιάζονται έντονα. Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν είναι και η αγαπημένη της ασχολία ο στολισμός του Λευκού Οίκου. Σε κάθε περίπτωση, ήταν υποχρέωση της Πρώτης Κυρίας και φέτος το έκανε για τελευταία φορά.

Το twitter δεν άφησε ανέλαβε να γίνει ο κριτής της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που επέλεξε η Melania Trump και φάνηκε αρκετά σκληρό μαζί της.

Παρόλο που η ίδια προσπάθησε να διατηρήσει περισσότερο τις παραδόσεις σε σχέση με τις άλλες χρονιές έτσι ώστε να ευχαριστήσει τον αμερικάνικο λαό. Φέτος, η “Λεωφόρος Πενσυλβάνια 1600” είναι γεμάτη από δέντρα με πλούσιο φύλλωμα, πολύπλοκη διάταξη και γιγάντια διακόσμηση. Η διακόσμηση είναι η καλύτερη που έχουμε δει κατά τη διάρκεια της θητείας του Donald Trump αλλά ούτε αυτό αρκεί για τους παρακάτω χρήστες του twitter.

Κάποιοι θυμήθηκαν τις παλαιότερες χριστουγεννιάτικες επιλογές της Melania Trump

 

 

 

 

Εννοείται ότι φρόντισαν να επαναφέρουν το ηχητικό που διέρρευσε και που αναφέρεται στην δυσαρέσκειά της για την διακόσμηση του Λευκού Οίκου.

 

 

Και πρόσθεσαν στη “συζήτηση” πολλά memes.

 

 

 

Κάποια tweets εντόπισαν στοιχεία βελτίωσης της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για την κυρία Trump.

Άλλοι, δεν πείστηκαν τόσο εύκολα.

 

 

 

Ένα tweet αναρωτιόταν γιατί διακοσμεί τον Λευκό Οίκο αντί να μαζεύει τα πράγματά τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below