Ο μπαμπάς και η κόρη στολίζουν το δέντρο και η περήφανη μαμά απαθανατίζει τη στιγμή. Έτσι ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί στο σπίτι του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου. Το ζευγάρι επέλεξε να στολίσει το δέντρο στις αρχές του μήνα και φυσικά και αυτή τη χρονιά είχαν πολύτιμη βοήθεια από την Μαρία Βοσκοπούλου.

Η αδυναμία που έχει η Μαρία στους γονείς ης είναι γνωστή. Άλλωστε κι εκείνοι δεν παραλείπουν να δηλώνουν κάθε φορά την περηφάνεια τους. Το καλοκαίρι είδαμε τον Τόλη Βοσκόπουλο να μοιράζεται στο instagram του, που σπάνια ανεβάζει  φωτογραφίες που δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά του, μια φωτογραφία από τα γενέθλια του. Η Μαρία έλειπε από την Αθήνα αλλά τα γιόρτασαν μαζί με βιντεοκλήση.

Η Άντζελα Γκερέκου μοιράζεται πιο συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή τους και φυσικά τα συνοδεύει με λόγια αγάπης.

Ιδιαίτερα υποστηρικτικοί ήταν και οι δύο στην απόφαση της Μαρίας Βοσκοπούλου να ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στο τμήμα Επικοινωνία και Δημόσιας Σχέσης, αλλά και στο τραγούδι. Μάλιστα την καμάρωσαν στην πρώτη της τηλεοπτική συμμετοχή στη σειρά της ΕΡΤ Τα καλύτερά μας χρόνια.


Η ίδια βρέθηκε με αφορμή την σειρά στην εκπομπή της Φλερτ και έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στη Νάντια Κοντογιώργη αναφερόμενη στις καλλιτεχνικές επιρροές από τους γονείς της. “Δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη. Την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό”, είπε για τη μαμά της.  “Τον μπαμπά μου, βέβαια, πάντα έτσι τον έβλεπα και τον βλέπω. Αυτό είναι καλό και με βοήθησε στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είχα δηλαδή στο μυαλό μου πως θα είναι ο χώρος και τι θα πρέπει να κάνω…”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below