Θες να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο dating και γενικά ψάχνεσαι ως προς το στυλ. Ε, αυτό το άρθρο είναι για σένα. Υπάρχει επιστημονική εξήγηση στο πως θα δημιουργήσεις μια γκαρνταρόμπα που θα σε κάνει πιο θελκτική. Ναι, οκ η επιστήμη έχει τα δίκια της αλλα και εσύ σε περίπτωση που ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές μην ξεχάσεις να προσθέσεις το προσωπικό σου touch. Να θυμάσαι πως είσαι ο πιο σημαντικός κριτής του στυλ σου.

Ψηλοτάκουνα

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Archives of Sexual Behavior, τα ψηλά τακούνια αυξάνουν κατακόρυφα το πόσο θελκτικές δείχνουμε. Η έρευνα έδειξε επίσης πως οι γυναίκες που φοράνε ψηλά παπούτσια  έχουν περισσότερες πιθανότητες να τις φλερτάρουν. Σοκαρίστηκες;

Κόκκινο

View this post on Instagram

Another time zone

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Κόκκινο κοκκινακι είσαι ωραίο χρωματάκι και πραγματικά πολύ αναζωογονητική επιλογή. Η επιστήμη μάλιστα εγκρίνει. Σύμφωνα με το επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο The Journal of Personality and Social Psychology το κόκκινο είναι το χρώμα με το οποίο τα αγόρια κολλάνε.

Οι ώμοι να περάσουν έξω παρακαλώ!

Αν πιστεύεις ότι στη μάχη μεταξύ πόδια και χέρια προβάδισμα παίρνουν τα πόδια, χα! Λάθος. Μια μελέτη από το University of New South Wales έδειξε πως οι άνδρες γοητεύονται από τους γυναικείους ώμους. 

Body-con

Φορέματα που θα αναδείξουν τις καμπύλες σου. Κάτι ξέρουν οι αυτοκράτειρες των social media Καρντάσιανς και τα προτιμούν. Σύμφωνα με τους μελετητές στη Νέα Ζηλανδία τα αγόρια προτιμούν στα κορίτσια τον σωματότυπο κλεψύδρα, πράγμα που σημαίνει στενή μέση, τονισμένοι γοφοί. Βρες το σωστό φόρεμα και ανέξειξε τις καμπύλες σου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below