Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Paul McCartney και η σύζυγός του, Nancy Shevell. Το διάσημο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του, κάνοντας βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Πρώτη στάση του ήταν το νησί της Πάρου, ενώ στη Μύκονο βρέθηκε και στις 18 Ιουνίου, για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Αν και 80 ετών, το διάσημο Σκαθάρι, διατηρεί την νεανική του φρεσκάδα. Όπως έχει ο ίδιος δηλώσει, αυτό οφείλεται στο καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί. Σε συνέντευξή του έχει παραδεχθεί πως κάνει βάρη, διάδρομο, κοιλιακούς και γιόγκα, χωρίς τη βοήθεια personal trainer.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να περνά όμορφες στιγμές στη θαλαμηγό του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τη Μύκονο σκοπεύει να επισκεφθεί και άλλα ελληνικά νησιά για να απολαύσει τις καθαρές θάλασσες και τον καυτό ήλιο.

NDP
NDP
NDP
NDP

Η Nancy Shevell είναι η τρίτη σύζυγος του Paul McCartney, ο οποίος έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές, μία το 1969 και μία το 2002. Αν και είναι μικρότερή του κατά 16 χρόνια, οι δυο τους φαίνεται να περνούν πολύ καλά και να απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο. Παντρεύτηκαν το 2011, ενώ η επιχειρηματίας έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο της γάμο, τον 30χρονο Arlen. Ο Paul McCartney έχει πέντε παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του. Η επιχειρηματίας είναι γνωστή για το κομψό στυλ της, το οποίο δεν αποχωρίζεται ούτε στις διακοπές.

Και η Stella McCartney στην Ελλάδα

Μαζί με το ζευγάρι παραθερίζει και η Stella McCartney, κόρη του διάσημου τραγουδιστή και γνωστή fashion designer. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τις βουτιές της από τη θαλαμηγό, φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό.

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below