Ο οίκος YSL Beauty δημιουργεί τολμηρά beauty looks που υπογραμμίζουν τη διάθεσή μας για αλλαγή. Πρωτοπορεί σε θέματα γυναικείας αντισυμβατικότητας, χαρίζοντας νέους τρόπους έκφρασης, όπως με το πρώτο γυναικείο σμόκιν. Μένοντας πιστός σε αυτή την αρχή, λανσάρει τώρα το νέο κραγιόν Rouge Pur Couture The Bold.

Χαρίζει έντονο χρώμα, που διαρκεί όλη τη νύχτα, σχηματίζοντας ένα λεπτό φιλμ που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και εφαρμόζει άνετα στα χείλη. Προσφέρει μοναδικό αποτέλεσμα που δεν είναι γυαλιστερό, σατινέ ή ματ. Τολμηρές χρωστικές εξασφαλίζουν αναλλοίωτη λάμψη και χρώμα, χάρη σε μια ελαστική υφή που εφαρμόζει στα χείλη σαν δεύτερο δέρμα και προσφέρει 10 ώρες άνεσης, καθώς και έντονο αποτέλεσμα.

Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι η μούσα του οίκου Kaia Gerber.

«Η υφή είναι πραγματικά απίστευτη – όταν την απλώνεις, την αισθάνεσαι εκπληκτικά λεπτή και σχεδόν ελαστική. Παρ’ όλα αυτά, το χρώμα είναι αληθινά εντυπωσιακό, δραματικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση», εξηγεί ο Tom Pecheux, Global Creative Director του οίκου που δημιούργησε τη νέα αυτή συλλογή.

Η έμπνευση από πίσω της; «Η φετινή χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη από πλευράς δημιουργίας: γιορτάσαμε ξανά το μακιγιάζ και το νέο πρωτοποριακό του πρόσωπο. Έπιασα τον εαυτό μου να ανατρέχει στο παρελθόν και να οραματίζεται τη ριζοσπαστική διάθεση του 1971 με την πρωτοφανή ενέργεια που αμφισβητούσε το κατεστημένο. Για εμένα, τότε κυριαρχούσε μια αίσθηση επαναστατικής διάθεσης, ελευθερίας από καθετί περιοριστικό και αυθεντικότητας. Αποφάσισα λοιπόν να δημιουργήσω χρώματα που θα αντικατόπτριζαν αυτό το κλίμα, ειδικά αυτό το πανέμορφο, απίστευτα βαθύ πορτοκαλί που έχει μια ανυπότακτη διάθεση υψηλής ραπτικής εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1970, όντας ταυτόχρονα απόλυτα σύγχρονο, εκφραστικό, απελευθερωμένο και τολμηρό. Μέσα σε αυτή τη νέα συσκευασία, που έχει απίστευτα τονισμένη μέση, το κραγιόν αποπνέει εντυπωσιακό στυλ υψηλής ραπτικής και, ταυτόχρονα, εξαιρετικά μοντέρνα αύρα».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below