Το 5ο κατά σειρά Marie Claire Power Trip, η κορυφαία εκδήλωση δικτύωσης και ανταλλαγής απόψεων ανάμεσα σε εξέχουσες ομιλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Μαΐου στο Cape Sounio. Η έναρξη του συνεδρίου έχει οριστεί για τις 12:00 και οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από το marieclaire.gr

 Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα θέματα συζήτησης, τις ομιλήτριες και το πρόγραμμα.

Η φετινή διοργάνωση έχει ως κεντρική θεματική την Ψυχική Υγεία & Ευεξία, με κύριους άξονες συζήτησης την ποιότητα ζωής, το σπάσιμο των στερεοτύπων, τις επιπτώσεις της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την ψυχική υγεία των γυναικών που εργάζονται στο χώρο του θεάματος, καθώς και το εργασιακό burnout. Σήμερα, οι προκλήσεις γύρω από αυτά τα ζητήματα είναι πιο επίκαιρες από ποτέ, ενώ αφορούν και σε πληθυσμιακές ομάδες όπως η Generation Z και οι νεαροί Millenials.

To Marie Claire Greece υποδέχεται στο συνέδριο Power Your Wellness προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας, όπως η ηθοποιός και σεναριογράφος Nia Vardalos, καθώς και η Esther Acebo, ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Money Heist». Ανάμεσα στις σημαντικές προσωπικότητες που θα συμμετάσχουν στο Marie Claire Power Trip συγκαταλέγονται και η Ολυμπιονίκης και πρωτοπόρος του κινήματος #MeToo στην Ελλάδα, Σοφία Μπεκατώρου, η σύμβουλος επικοινωνίας και storytelling coach Αγγελική Κοσμοπούλου, η υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων Εριέττα Λάτση – Κούρκουλου, καθώς και το μοντέλο και επιχειρηματίας Lottie Moss.

Η σημασία της ψυχικής υγείας των γυναικών, το «κυνήγι» της ευεξίας και της ποιότητας ζωής και η θέση των γυναικών στο χώρο του θεάματος συγκαταλέγονται στα θέματα που θα παρουσιαστούν στα πάνελ των ομιλητριών από διάφορους χώρους.

Μάθετε περισσότερα για το συνέδριο και το αναλυτικό πρόγραμμα του 5ου Marie Claire Power Trip εδώ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below