Στο παρελθόν η Jennifer Aniston διατηρούσε τη σιλουέτα της με στερήσεις και εντατική άσκηση, αλλά όσο αφορά τουλάχιστον τις στερήσεις, κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει τελευταία. Η 52χρονη ηθοποιός σε πρόσφατη δήλωσή της στο «People» είπε ότι ενώ παλιά ακολουθούσε μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, έχει αρχίσει να τους προσθέτει ξανά στο μενού της. «Άρχισα να επιτρέπω στον εαυτό μου να απολαμβάνει ένα πιάτο ζυμαρικά, ένα ψωμί. Όλοι φοβούνται το ψωμί, αλλά εγώ όχι πια. Αρκεί όλα να γίνονται με μέτρο».

Μάλιστα ένιωσε ότι το σώμα της ανταποκρίθηκε θετικά στην αλλαγή. «Το σώμα μου εκτιμά τους υδατάνθρακες, είναι σαν να μου λέει: “Σε ευχαριστώ! Γιατί μού στερείς τα πράγματα που αγαπώ;“».

«Το σώμα μου εκτιμά τους υδατάνθρακες, είναι σαν να μου λέει: “Σε ευχαριστώ! Γιατί μού στερείς τα πράγματα που αγαπώ;”».

Η Jennifer Aniston στο παρελθόν προσπαθούσε να ακολουθεί φανατικά τους κανόνες της υγιεινής ζωής, αλλά ένας τραυματισμός το περασμένο φθινόπωρο την έκανε να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. «Είχα κάνει ένα αληθινά δύσκολο workout και μετά μια μέρα προσπάθησα να σηκωθώ και δεν μπορούσα. Κυριολεκτικά σωριάστηκα στο πάτωμα και κατέληξα να κάνω μαγνητική τομογραφία».

Τελικά, είχε μετατοπιστεί ένας δίσκος, οπότε χρειάστηκε αλλάξει ολόκληρη την άσκησή της. Άρχισε, ήπια, με πιλάτες, το οποίο κάνει τώρα τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Αν μη τι άλλο, ο τραυματισμός την έμαθε να ακούει περισσότερο το σώμα της και να του συμπεριφέρεται πιο ευγενικά.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below