Υπάρχουν δυο είδη ανδρών σύμφωνα με το διαχωρισμό των γεννητικών τους οργάνων: Οι Growers και οι Showers. Τί σημαίνει αυτό; Ότι στους μεν Growers το πέος τους είναι σε χαλαρή κατάσταση πολύ μικρό και όταν έρχεται σε στύση μεγαλώνει υπερβολικά ενώ στους δε Showers το πέος τους είναι σε χαλαρή κατάσταση μεγάλο και όταν έρχεται σε στύση, μεγαλώνει λίγο. Γι αυτό και μια γυναίκα δεν πρέπει να κρίνει το μέγεθος ενός ανδρικού μορίου όταν αυτό δεν είναι σε διέγερση, παρά μόνο σε πλήρη στύση.

Καθηγητές ουρολογίας έχουν καταλήξει πως αυτή η διαφορά ανάμεσα στους άνδρες δεν παίζει κανέναν ουσιαστικό ρόλο και είναι βασικά θέμα κληρονομικότητας δηλαδή DNA. ‘Αλλοι άνδρες δηλαδή έχουν πολλά εκατοστά διαφορά από την ηρεμία μέχρι τη διέγερση, ενώ κάποιοι άλλοι λίγα. Το θέμα είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι που μετράει. Οποιαδήποτε σεξουαλική δυσλειτουργία είναι άσχετη με αυτό το χαρακτηριστικό τους και θα πρέπει να διερευνηθεί ανεξάρτητα αν και εφόσον προκύψει.

Τώρα μπορείς να κατατάξεις το σύντροφό σου σε μια από τις δυο κατηγορίες και να ενημερώσεις και τον ίδιο αφού πιθανότατα δε γνώριζε που τον κατατάσσει το σώμα του. Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι Growers μέσω αυτής της διαδικασίας κάπως δικαιώνονται αφού δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους πριν τη σεξουαλική επαφή ενώ οι Showers δεν κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις. Το θέμα είναι απο κει και πέρα αν σου αρέσουν οι εκπλήξεις ή όχι.