Από το 1992 o Όμιλος Εταιρειών Estee Lauder πρωτοστατεί στην εκστρατεία ενάντια στον καρκίνου του μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την ζωτικής σημασίας, έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Η Estee Lauder Hellas φέτος ενώνει τις δυνάμεις της με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για να ενισχύσει το ταξίδι της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού σε όλη την Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Με γνώμονα ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση Η ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος!

Θα προσφερθούν δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας σε χιλιάδες γυναίκες μέσω της κινητής μονάδας μαστογράφου που θα περάσει από πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθώντας τις δράσεις της Estee Lauder Hellas κατά τον μήνα Οκτώβριο και τη συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού το ταξίδι της πρόληψης ξεκινάει άμεσα  από τον νομό Αχαΐας.

Συγκεκριμένα η μονάδα κινητού μαστογράφου θα βρίσκεται:

  • Στην Κεντρική Πλατεία Καλαβρύτων στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2019 • Στην Μαθητική Εστία Κλειτορίας στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2019 • Στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Λουσικών στις 22 Νοεμβρίου 2019 • Στην Πλατεία Παπαγιαννοπούλου στη Δ.Ε. Κάτω Αχαϊας στις 23  Νοεμβρίου  2019 • Στην Κεντρική Πλατεία της Δ.Ε. Σαγέικων στις 24  Νοεμβρίου  2019 • Στην Κεντρική Πλατεία της Δ.Ε. Ριόλου στις 25  Νοεμβρίου  2019

Τηλέφωνο για ραντεβού:6906667229 (09.00π.μ – 13.00μ.μ) Τηλέφωνο για ραντεβού:26920/22.276 (8.30π.μ – 13.30μ.μ)

Η καλύτερη εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού είναι η μαστογραφία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ο τακτικός προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία μειώνει τη θνησιμότητα από την ασθένεια σε ποσοστό που φθάνει το 30%. Η εξέταση είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα η δόση ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά χαμηλή.

 Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο.  

  • Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών. • Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες. • Να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό. • Να μην είναι σε έμμηνο ρύση (περίοδο 3 ημέρες πριν – 5 ημέρες μετά).

Προσπάθειά μας είναι να επιτύχουμε να εξεταστούν όσο το δυνατό περισσότερες γυναίκες και έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας.

Η Ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει όλους! Ας βάλουμε ένα τέλος! #TimeToEndBreastCancer

Μάθετε περισσότερα για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies στο ELCompanies.com/BreastCancerCampaign.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below