Η αίσθηση χαλάρωσης που νιώθουμε αμέσως μόλις μπούμε στο σπίτι, έπειτα από μια κουραστική ημέρα είναι ό,τι καλύτερο. Πέρα από την ασφάλεια και το οικείο συναίσθημα, η διακόσμηση του χώρου μας παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Ένας χώρος υποδοχής που θυμίζει καμβά με τα αγαπημένα μας έργα τέχνης είναι το καλύτερο περιβάλλον για να ηρεμήσουμε, να ξεκουραστούμε και να φορτίσουμε μπαταρίες για την επόμενη απαιτητική δραστηριότητα.

Για όλους εμάς που λατρεύουμε να «δημιουργούμε» στο σαλόνι μας, τα προϊόντα τεχνολογίας -όπως η τηλεόραση- θέλουμε πάντα να ακουμπάνε ανεπιτήδευτα στο σύνολο, χωρίς να δημιουργούν παραφωνίες. Ωστόσο, δεν ακούγεται απόλυτα σωστό να επιλέγουμε τηλεόραση μόνο με αισθητικά κριτήρια, αφού πάνω απ’ όλα, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που όλοι θέλουμε να πληροί και κάποιες σημαντικές τεχνικές προϋποθέσεις.

Μπορεί να υπάρξει ο απόλυτος συνδυασμός αισθητικής, χαλάρωσης και τεχνολογίας; Με την ολοκαίνουρια LG OLED Gallery TV, μπορεί.

Η νέα LG OLED TV συνδυάζει το σύγχρονο design με την κορυφαία τεχνολογία και την υψηλή τέχνη, αλλάζοντας μια για πάντα τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούσαμε τηλεόραση μέχρι σήμερα.

Εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο και μας απελευθερώνει από την ανάγκη για έπιπλα τηλεόρασης. Παράλληλα, μοιάζει με έργο τέχνης από οποιαδήποτε γωνία και να την κοιτάζει κάποιος, ενώ οι δυνατότητές της ξεπερνούν αυτές μιας απλής τηλεόρασης.

Μέσω της τεχνολογίας ThinQ AI, μπορείτε να δώσετε στην τηλεόραση φωνητικές εντολές, για πρώτη φορά στα ελληνικά και να αναζητήσετε από συνταγές μαγειρικής (όπως έκανε ο σεφ Βασίλης Καλλίδης, όταν προετοιμαζόταν για ένα night in με τους φίλους του) μέχρι τα αγαπημένα σας τραγούδια, ενώ τα αυτό-φωτιζόμενα pixels ξεκλειδώνουν έναν ολόκληρο, νέο κόσμο σχεδιασμού, που κορυφώνει την εμπειρία του θεατή.

Επιλέγοντας το “Gallery Mode”, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα μεγάλο εύρος από σπουδαία έργα ζωγραφικής τα οποία λειτουργούν ως screensavers, μεταμορφώνοντας την τηλεόραση σε ένα κομψό item που ταιριάζει ανεπιτήδευτα στον τοίχο σας, σαν έργο τέχνης. Μια “must-have” λειτουργία για κάθε άνθρωπο που εκτιμάει τις κλασσικές εικαστικές δημιουργίες και δίνει την ανάλογη βαρύτητα στην ποιότητα της διακόσμησης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below