Ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει το τέλος του Game of Thrones και ένα μεγάλο κενό έχει σχηματιστεί στην καρδία μας. Μην ανησυχείτε όμως τα γυρίσματα για τη νέα σειρά που θα αποτελεί prequel του GoT έχουν ήδη ξεκινήσει στο Belfast, το μέρος στο οποίο γυρίστηκε μεγάλο κομμάτι της αγαπημένης μας σειράς.

Το πρώτο μεγάλο όνομα που ανακοινώθηκε και θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά είναι η Naomi Watts, ενώ δίπλα της θα σταθεί ο Josh Whitehouse, γνωστός από τη σειρά Poldark. Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία για την κυκλοφορία της σειράς αλλά λογικά θα την δούμε το 2021.

Η σειρά δε θα βασίζεται ακριβώς σε κάποιο βιβλίο του George R.R. Martin, ο συγγραφέας όμως δήλωσε πως καλό θα ήταν να διαβάσουμε το Fire and Blood. Το βιβλίο αυτό των 736 σελίδων περιλαμβάνει ιστορίες του Westeros και συνοδεύει το A Song of Ice and Fire στο οποίο βασίστηκε το GoT.

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς την πλοκή αλλά η ιστορία τοποθετείται περίπου 5.000 χρόνια πριν από τα γεγονότα του GoT, οπότε μην περιμένετε γνωστά πρόσωπα. Η HBO περιγράφει τη σειρά ως «το χρονικό της πτώσης του κόσμου από την Χρυσή εποχή στο σκοτάδι.. από τα ανατριχιαστικά μυστικά της ιστορίας του Westeros, στην καταγωγή των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής, τους θρύλους των Starks… δεν πρόκειται για την ιστορία που ξέρουμε».