Μπορεί ένα μωρό, μόλις ενός έτους, να πιάσει τα μαγειρικά σκεύη και μερικά υλικά και να δημιουργήσει τις πιο νόστιμες γεύσεις; Αν η απάντηση είναι “όχι”, τότε κάνεις λάθος. Απόδειξη αυτού αποτελεί το πρόσφατο cooking inspiration του μικρού Kobe Wian, τα βίντεο του οποίου γίνονται viral στο διαδίκτυο.

Ο Kobe Wian είναι ενός έτους και έχει ήδη τον δικό του λογαριασμό στο Instagram με την ονομασία Kobe Eats, ο οποίος μετρά περισσότερους από 831 χιλιάδες followers. Η ιδιότητά του; Σεφ! Ναι, ναι, πολύ σωστά διάβασες. Με μότο τη φράση “Μου αρέσει να μαγειρεύω και να τρώω”, ο Kobe Wian φορά κόκκινο καπέλο και ποδιά σεφ, κάθεται στον πάγκο της κουζίνας και υπό την επίβλεψη των γονιών του Ashley και Kyle, οι οποίοι του δίνουν τα υλικά, φτιάχνει ό,τι μπορείς να φανταστείς, από πίτσα μέχρι λαχταριστά smoothies.

Φυσικά, όπως κάθε σωστός και επαγγελματίας σεφ, ο μικρός πριν προσθέσει ένα υλικό στη συνταγή του, το δοκιμάζει, ενώ στην περίπτωση που το έχει παρακάνει με την ποσότητα, φροντίζει να το διορθώσει!

View this post on Instagram

Lets make a smoothie for a snack! 🍍not too much spinach tho

A post shared by KOBE EATS (@kobe_yn) on

Το πρώτο βίντεο του Kobe Wian στο Instagram δημοσιεύθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2020 και αμέσως έγινε ένας από τους διασημότερους μπόμπιρες – influencers αυτού του είδους.