Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «House of Gucci» είναι εδώ και μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την πρεμιέρα της στις 24 Νοεμβρίου. Οι Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons και Al Pacino σκηνοθετούνται από τον Ridley Scott στην κινηματογραφική αφήγηση της πλέον διαβόητης ιστορίας εγκλήματος στον κόσμο της μόδας.

Το φιλμ, που βασίζεται στο βιβλίο της Sara Gay Forden, είναι εμπνευσμένο από την αληθινή οικογενειακή αυτοκρατορία πίσω από τον θρυλικό ιταλικό οίκο Gucci, τρεις δεκαετίες αγάπης, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης και τελικά φόνου, όπου τη λάμψη της πολυτέλειας και του πλούτου διαδέχεται το σκοτάδι.

Η αληθινή ιστορία

Ο κληρονόμος του brand, Maurizio Gucci (Adam Driver), παντρεύεται το 1973 με την Patrizia Reggiani (Lady Gaga). Το ζευγάρι αποκτά δύο παιδιά, την Allegra και την Alessandra. Κατά τη διάρκεια του κοινού τους βίου, η Patrizia Reggiani είναι γνωστή σοσιαλίστρια και αγαπά τα ήπια πράγματα στη ζωή, ο Maurizio Gucci από την άλλη φημίζεται για τις απερίσκεπτες δαπάνες του, που τον οδηγούν τελικά στην πώληση μετοχών (το 1993) της εταιρείας μόδας στην Investcorp, μια εμπορική τράπεζα με έδρα το Μπραχρέιν. Το τέλος της σχέσης τους έρχεται το 1985, όταν εκείνος φεύγει σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν επιστρέφει ποτέ. Στην πραγματικότητα, εγκαταλείπει τη Reggiani για μια νεότερη γυναίκα. Εκείνος υποβάλλει αίτηση διαζυγίου και ξεκινά μια έντονη διαμάχη μεταξύ τους που τελειώνει το 1991.

Λίγα χρόνια μετά, το 1995, ο 46χρονος κληρονόμος πυροβολείται έξω από το γραφείο του στο Μιλάνο. Αργότερα αποκαλύπτεται ότι η πρώην γυναίκα του κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του και το 1997 συλλαμβάνεται. Γίνεται η «Μαύρη Χήρα» για τον ιταλικό Τύπο και η δίκη το αγαπημένο θέαμα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με συγκλονιστικές ανατροπές να βρίσκουν το φως της δημοσιότητας, όπως το ποσό 365.000 δολαρίων που δαπάνησε για να οργανώσει τη δολοφονία. Καταδικάζεται σε 29 χρόνια φυλάκιση και απελευθερώνεται το 2014.

Δες το τρέιλερ:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below