Η ηγετική μάρκα πολυτελών προϊόντων ομορφιάς παγκοσμίως δημιούργησε για τις γυναίκες που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια έναν μοναδικό χώρο, συνώνυμο της ευτυχίας και της χαράς.

Ανοίξτε την επιβλητική γυάλινη πόρτα που βλέπει στην ομορφότερη λεωφόρο του κόσμου και ζήστε μια χαρούμενη, σαγηνευτική εμπειρία που φέρει την αποκλειστική σφραγίδα της Lancôme. Η Lancôme, Νο 1 ηγετική μάρκα πολυτελών προϊόντων ομορφιάς παγκοσμίως¹, εγκαινιάζει το νέο της flagship κατάστημα στην καρδιά του Παρισιού, στη διάσημη λεωφόρο Champs -Élysées. Ο αριθμός 52 της Avenue des Champs -Elysées είναι μια ιστορική διεύθυνση με κύρος, που αποτελεί πλέον το νέο σπίτι της Lancôme, έναν χώρο αφιερωμένο στην ομορφιά και την ευτυχία, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο της μάρκας, να πειραματιστούν, να ζήσουν και να μοιραστούν εμπειρίες.

Στους δύο ορόφους συνολικής έκτασης 300 τετραγωνικών μέτρων, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τις αξίες και τη φιλοσοφία της Lancôme που βρίσκονται στο επίκεντρο του DNA της: την ευτυχία, τη γενναιοδωρία, τη θηλυκότητα, την ενδυνάμωση, την εμπιστοσύνη και την ενότητα. Από την πρώτη στιγμή, η Lancôme υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν επιβλητικό και βιωματικό χώρο: το Joy Of Now. Αυτό το εφήμερο «pop up» που ανανεώνεται πέντε φορές τον χρόνο, είναι ένας επιβλητικός εκθεσιακός χώρος με πολύ ψηλή οροφή από την οποία κρέμονται διακοσμητικά ροδοπέταλα που αναδημιουργούν την πεμπτουσία του κόσμου της Lancôme. Αυτή η εντυπωσιακή διακόσμηση σηματοδοτεί την είσοδο στον κόσμο ευτυχίας της Lancôme μέσα από μια επιβλητική φυσική, αλλά και ψηφιακή εμπειρία που καλωσορίζει άμεσα τους επισκέπτες στην υπέροχη ατμόσφαιρα του flagship καταστήματος.

«Είμαστε υπερήφανοι που βλέπουμε το flagship κατάστημα της Lancôme να παίρνει ζωή: το νέο σπίτι της μάρκας προσφέρει μια μοναδική και πολυτελή εμπειρία στις πελάτισσες. Αντάξιος της αύρας και της επιτυχίας της Lancôme, της Νο 1 ηγετικής μάρκας πολυτελών προϊόντων ομορφιάς παγκοσμίως, αυτός ο χώρος είναι ένας πραγματικός ναός ομορφιάς και ευτυχίας, όπου οι καλεσμένες μας καλούνται να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν τα προϊόντα ομορφιάς, τις υπηρεσίες, τα εξατομικευμένα προϊόντα, τα δώρα και τις τεχνολογίες που προσφέρει η μάρκα. Το σημαντικότερο όμως για εμάς είναι να φεύγει κάθε πελάτισσα χαμογελαστή. Αυτό το flagship κατάστημα θέλουμε να αποτελέσει «αξιοθέατο» και μια εμβληματική διεύθυνση ομορφιάς, τόσο για τις Παριζιάνες, όσο και για τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο.” – Françoise Lehmann, Global Brand President.

Σε αυτό τον νέο εμβληματικό χώρο θα βρείτε όλα τα προϊόντα της Lancôme, από αρώματα μέχρι προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικές συλλογές και προϊόντα limited edition, αναμνηστικά και αξεσουάρ, καθώς και άλλες καινοτόμες υπηρεσίες στους χώρους του flagship καταστήματος. Ένα νέο ραντεβού με την ομορφιά «Made in France».

Μετά το Joy of Now, τον χώρο υποδοχής, περνάμε σε έναν μεγάλο χώρο αφιερωμένο στα αρώματα. Ένας φωτιζόμενος τοίχος με ροζ λουλούδια αποτελεί το φόντο για τον πλούσιο κατάλογο αρωμάτων της Lancôme, τα οποία εκτίθενται το ένα δίπλα στο άλλο, για τις πελάτισσες που ξέρουν ήδη τι ψάχνουν. Εάν έχετε αμφιβολίες, δείτε ένα βίντεο που διηγείται την ιστορία των αρωμάτων μας, για να βρείτε πιο εύκολα το άρωμα που σας ταιριάζει. Δοκιμάστε κάθε άρωμα ή θαυμάστε απλώς την εντυπωσιακή προθήκη με τα εμβληματικά αρώματα που έχει λανσάρει η Lancôme στη διάρκεια των ετών. Σε αυτόν τον χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν με την ησυχία τους τα καινούργια λανσαρίσματα ή να μυρίσουν ξανά τα αγαπημένα τους αρώματα που είναι παραταγμένα κυκλικά σε έναν στρογγυλό πάγκο. Στο κέντρο του πάγκου, υπάρχει ένας επιβλητικός κρυστάλλινος πολυέλαιος που ξεκινά από την οροφή και φτάνει μέχρι το δάπεδο.

Στη συνέχεια, οι πελάτισσες καλούνται να ανακαλύψουν και να παίξουν με τη μεγάλη ποικιλία σε foundation, πούδρες, μάσκαρα και άλλα προϊόντα, χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία και αξεσουάρ. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν προϊόντα με αυθόρμητο και δημιουργικό τρόπο. Σε αυτό τον χώρο, υπάρχει ένας επιτοίχιος χρωματικός κατάλογος με τα προϊόντα οργανωμένα ανά κατηγορία. Έτσι, μπορείτε να βρείτε και να πάρετε αμέσως το προϊόν που θέλετε. Μια ομάδα πέντε συμβούλων ομορφιάς, οι οποίες είναι εξειδικευμένες στο μακιγιάζ, βοηθά τις πελάτισσες στην επιλογή των προϊόντων. Σε αυτό τον χώρο θα πραγματοποιούνται επίσης σεμινάρια masterclass από εξειδικευμένους make -up artist s της Lancôme.

Η εξερεύνηση συνεχίζεται στον χώρο που είναι αφιερωμένος στα προϊόντα περιποίησης, όπου η εξειδίκευση της Lancôme επιδεικνύεται με υπερηφάνεια. Οι πελάτισσες έχουν την ευκαιρία να ακούσουν συμβουλές από εξειδικευμένες συμβούλους, ενώ κάθονται σε αναπαυτικές πολυθρόνες γύρω από στρογγυλά τραπέζια, ή να αξιοποιήσουν τα προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία, για να αναλύσουν την επιδερμίδα τους σε βάθος. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις νεότερες τεχνολογικές καινοτομίες των προϊόντων περιποίησης Lancôme, να βρουν το προϊόν που ταιριάζει στον δικό τους τύπο επιδερμίδας, να ενημερωθούν για τα οφέλη των αγαπημένων τους προϊόντων περιποίησης και να δοκιμάσουν τα καινούργια προϊόντα. Σε αυτό τον χώρο, δίνεται έμφαση στις υφές, στα συστατικά, στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και στις κριτικές των εμβληματικών προϊόντων της Lancôme. Για να ζήσετε την κορυφαία εμπειρία, ανεβείτε στον 1ο όροφο, σε έναν χώρο που προορίζεται αποκλειστικά για ιδιωτικές συνεδρίες και είναι εξοπλισμένος με καμπίνες πολυαισθητηριακής περιποίησης, για να ξυπνά τις αισθήσεις και να προσφέρει μια αξέχαστη, χαλαρωτική εμπειρία. Οι καταρτισμένες σύμβουλοι πραγματοποιούν υπερσύγχρονες θεραπείες ομορφιάς που αποτελούν την πεμπτουσία του πνεύματος της Lancôme. Σε αυτό τον όροφο, προσφέρονται επίσης εξατομικευμένες συνεδρίες, για να δημιουργήσετε, για παράδειγμα, το δικό σας foundation με το Le Teint Particulier, ενώ υπάρχει επίσης ένας ειδικός χώρος για τις πελάτισσες αρωμάτων Maison Lancôme που αποτελεί από μόνος του ένα ξεχωριστό δώρο και εξυμνεί την τέχνη της αρωματοποιίας.

Το flagship κατάστημα αποτελεί μια πραγματική βιτρίνα της μάρκας σε ό,τι αφορά την τεχνολογία της ομορφιάς, καθώς συγκεντρώνει όλα τα καινοτόμα εργαλεία και τις υπηρεσίες που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στις πελάτισσές μας την πλέον σαγηνευτική και εξατομικευμένη εμπειρία. Σε όλους τους χώρους του καταστήματος υπάρχουν ψηφιακά και προηγμένης τεχνολογίας εργαλεία.

Το Shade Finder της Lancôme είναι ένα μοναδικό και επαναστατικό εργαλείο που μπορεί να προτείνει την ιδανική απόχρωση foundation της Lancôme χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του που συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη με τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Ο ισχυρός αλγόριθμος αυτής της τεχνολογίας είναι εξαιρετικά ακριβής και μπορεί να ταυτοποιήσει πάνω από 20.000 πιθανούς τόνους επιδερμίδας. Βασίζεται σε δεκάδες χιλιάδες δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί σε πραγματικούς τόνους επιδερμίδας. Στο flagship κατάστημα θα βρείτε επίσης την αποκλειστική μας τεχνολογία Le Teint Particulier που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και δημιουργεί ένα εξατομικευμένο foundation που ταιριάζει απόλυτα στον τόνο επιδερμίδας κάθε γυναίκας.

Το Le Teint Particulier, το απόλυτο εργαλείο εξατομίκευσης, μπορεί να δημιουργήσει έως 72.000 διαφορετικές συνθέσεις, ανάλογα με την απόχρωση, το επίπεδο κάλυψης και την ενυδάτωση που επιθυμεί κάθε γυναίκα. Το Youth Finder είναι ένα εργαλείο διάγνωσης που συνδέεται με μια εφαρμογή στο iPad και αξιολογεί την επιδερμίδα του προσώπου, για να δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα περιποίησης με βάση τις ανάγκες που εντοπίζει το σύστημα σάρωσης. Εκτός από όλες αυτές τις καινοτομίες, θα βρείτε κι άλλες τεχνολογίες, όπως είναι ο καθρέπτης εικονικής πραγματικότητας, που θα ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.

Ανακαλύψτε τις δεσμεύσεις της Lancôme για έναν πιο ευτυχισμένο και πιο βιώσιμο κόσμο. Με όραμα την υπεύθυνη πολυτέλεια, το flagship κατάστημα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα, και φέρει την πιστοποίηση LEED Gold . Αποφασισμένη να ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες των καταναλωτών σε ό,τι αφορά την ομορφιά και τη βιώσιμη και υπεύθυνη κατανάλωση, η Lancôme επαναπροσδιορίζεται και εξελίσσεται συνεχώς, προσφέροντας ολοένα περισσότερα βιώσιμα προϊόντα που είτε είναι επαναφορτιζόμενα, είτε δέχονται ανταλλακτικό ή έχουν θετική κοινωνική ή περιβαλλοντική επιρροή χάρη στη σύνθεση και τη συσκευασία τους.

Στο flagship κατάστημα θα βρείτε πολλούς απτούς τρόπους συνεισφοράς, όπως είναι τα προϊόντα που δέχονται ανταλλακτικό και ένας κάδος για μηδενικά απόβλητα της εταιρείας TerraCycle®, στον οποίο οι πελάτισσες καλούνται να απορρίπτουν τα προϊόντα αφού τελειώσουν, προκειμένου να ανακυκλωθούν. Στα προϊόντα που δέχονται ανταλλακτικό συγκαταλέγονται τα προϊόντα περιποίησης Absolue Soft Cream και Absolue L’Extrait Elixir. Για κάθε προϊόν υπάρχουν ειδικές κάψουλες που κουμπώνουν πάνω στο βάζο, το οποίο μπορείτε έτσι να συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε, ώστε να περιορίζεται η περιβαλλοντική επίπτωση. Το 2019, η Lancôme λάνσαρε το νέο άρωμα Idôle σε μπουκάλι που μπορείτε να ξαναγεμίζετε από το αρωματικό συντριβάνι La Recharge. Επίσης, υπογραμμίζονται οι κοινωνικές δεσμεύσεις της μάρκας: η Lancôme υποστηρίζει έναν σκοπό που την αγγίζει ιδιαιτέρως με το πρόγραμμα Write Her Future, το οποίο αποσκοπεί στην καταπολέμηση του αναλφαβητισμού των νεαρών γυναικών σε όλο τον κόσμο. Αυτό το φιλανθρωπικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ΜΚΟ Care και σήμερα εφαρμόζεται σε 12 χώρες προβάλλεται στο flagship κατάστημα μέσα από ταινίες, ιστορίες και εικόνες.

Προτού φύγουν από το κατάστημα, οι πελάτισσες καλούνται να επιλέξουν ένα δώρο για κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Μπορούν μάλιστα να το εξατομικεύσουν στην τεράστια αίθουσα δώρων που βρίσκεται στο βάθος του ισογείου. Ζητήστε να σας τυλίξουν το δώρο σας ή δείτε τον εκτυπωτή UV εν δράσει, καθώς εξατομικεύει το προϊόν σας με ένα εγχάρακτο σχέδιο ή μήνυμα. Τέλος, παρακολουθήστε τα Rose robots που εξατομικεύουν τη συσκευασία δώρου με ένα αρωματισμένο τριαντάφυλλο. Μια αξέχαστη εμπειρία, ένα αξέχαστο αναμνηστικό. Εσείς κάνατε τη Lancôme αυτό που είναι σήμερα. Σήμερα, είναι η σειρά μας να σας κάνουμε να αισθανθείτε ευτυχισμένες!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below