Ήταν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες εμφανίσεις στο θρυλικό Super Bowl, το διασημότερο αθλητικό ημίχρονο στις ΗΠΑ, αφού όλοι περίμεναν να δουν επί σκηνής τις δύο πιο hot Λατίνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, την Jennifer Lopez και τη Shakira.

Οι δύο τραγουδίστριες τα έδωσαν όλα στο Hard Rock Stadium, την έδρα των Miami Dolphins και στην εκρηκτική τους παρουσία έπαιξε φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο η εικόνα τους.

H Jennifer Lopez έβαλε «φωτιά» με τις στιλιστικές της επιλογές που έφεραν την υπογραφή του οίκου Versace, όμως δεν θα μπορούσα να μην σταθώ και στα υπέροχα, γεμάτα κίνηση και με πολύ όγκο μαλλιά της.

getty Images

Την επιμέλεια του χτενίσματός της ανέλαβε ο hair artist Chris Appleton, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει ένα sexy hairstyle, που παρέμεινε αψεγάδιατο καθόλη την διάρκεια του απαιτητικού performance της σταρ.

Σύμφωνα με τον Chris Appleton αυτό ήταν το αποτέλεσμα δεκάδων ημερών όπου εκείνος και η Lopez δοκίμαζαν διαφορετικά looks και προϊόντα μέχρι να καταλήξουν στην τελική μορφή του. Ο ίδιος είχε να αντιμετωπίσει πολλούς εχθρούς, όπως τα φώτα της σκηνής, τις χορευτικές κινήσεις και τα ακροβατικά της τραγουδίστριας, τον ιδρώτα, και κυρίως την υγρασία.

Τα μαλλιά της Lopez φαίνονταν ανάλαφρα και φυσικά, όμως χρειάστηκε πάρα πολλή οργάνωση για να εξασφαλιστεί η σωστή κίνηση στα έξι λεπτά του ημιχρόνου.

Ο hair artist Chris Appleton, έχοντας δει πόση απήχηση είχε αυτό το χτένισμα στις γυναίκες, αποφάσισε να δείξει μέσα από ένα βίντεο στο Youtube όλα τα βήματα, για να μπορέσουν όσες έχουν μακριά μαλλιά να το αντιγράψουν.

Όπως θα δεις, τα πάντα βασίζονται στο πώς θα πετύχεις τις μπούκλες!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below