Μας συστήθηκε μέσα από την τηλεοπτική σειρά που «έσπασε» τα ταμεία στην Αμερική, τη σειρά “Lost”, όπου υποδύθηκε την Kate Austen, μια φυγά με εγκληματικό παρελθόν και τραγική προσωπική ιστορία. Ο λόγος για την Καναδή ηθοποιό Evangeline Lilly, που σήμερα είναι σαράντα ετών και μητέρα δύο παιδιών.

Η σταρ με την υπέροχη φυσική ομορφιά και τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια, αποφάσισε να κάνει μια πολύ τολμηρή αλλαγή στο look της και να αποχωριστεί πιο συγκεκριμένα τα μακριά της μαλλιά, όχι όμως επιλέγοντας κάποιο καρέ κούρεμα (που είναι και τάση), αλλά ξυρίζοντας το κεφάλι της!
Η μεταμόρφωσή της δεν έγινε από τα χέρια κάποιου επαγγελματία κομμωτή, αντιθέτως η Evangeline Lilly έκανε τη διαφορά και εξέπληξε τους ακολούθους της στο Instagram ανεβάζοντας βίντεο στα οποία παίρνει το ψαλίδι και αρχίζει σταδιακά να κονταίνει τα μαλλιά της μόνη της. Μάλιστα, κατά το πρότζεκτ της με hashtag “homecut”, ζητά από εκείνους τη γνώμη τους για το αν θα πρέπει να συνεχίσει να τα κόβει ή να σταματήσει. Ωστόσο, στο τέλος παίρνει την ξυριστική μηχανή στα χέρια της και γίνεται αγνώριστη.

View this post on Instagram

#homecut (swipe) Stop or keep going?? (For those of you that follow me on @thesquickerwonkers…you already know. 😉🤙🏼)

A post shared by Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) on

Παρότι η ίδια δεν εξήγησε στους θαυμαστές της το λόγο που άλλαξε ολοκληρωτικά την εμφάνισή της, οι περισσότεροι από αυτούς έδειξαν να ενθουσιάζονται και υποπτεύονται ότι πρόκειται για  μια αλλαγή που έγινε για τις ανάγκες κάποιου επερχόμενου ρόλου της.

View this post on Instagram

Hello 🌏. It’s a BEAUTIFUL day.

A post shared by Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) on