Η συζήτηση για το τι θα κάνουμε μόλις επιστρέψουμε στην κανονικότητα, μετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, ήταν μεγάλη. Κάποιες γυναίκες ήθελαν να κλείσουν επειγόντως ένα ραντεβού για να περιποιηθούν τα νύχια τους, άλλες δεν έβλεπαν την ώρα για μια επίσκεψη στο δερματολόγο τους, όμως, είναι αλήθεια, ότι η πλειοψηφία, λαχταρούσε ένα πράγμα: τη στιγμή που θα βρεθεί στην αναπαυτική καρέκλα του αγαπημένου της hair salon. Αν είσαι και εσύ σε αυτήν την κατηγορία, τότε καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω και πόσο σημαντική ήταν ( ή είναι αν δεν έχεις προλάβει ακόμα) η στιγμή που αφήνεσαι στα μαγικά χέρια των κομμωτών, για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, προσφέροντας στα μαλλιά ζωντάνια και υγεία.

Βαφή και κούρεμα είναι οι υπηρεσίες που ζήτησαν και ζητούν οι γυναίκες, όμως σε αυτό εδώ το κείμενο θα σταθώ μόνο στη δεύτερη, για να δούμε μαζί, ποια είναι τα επικρατέστερα trends, όπως προκύπτουν μέσα από αναρτήσεις των γυναικών στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

3 λοιπόν είναι τα κουρέματα που πρωταγωνιστούν και ένας λόγος παραπάνω που συμβαίνει αυτό, είναι γιατί celebrities του εξωτερικού τα έχουν ήδη υιοθετήσει, κάνοντάς τα το απόλυτο hair inspo για όσες θέλουν κάτι φρέσκο, θηλυκό και κομψό.

Η μίνι λίστα ξεκινά με τα curtain bangs ή αλλιώς μια τάση που μεσουράνησε στα 70’s με την Brigitte Bardot να είναι η πιο γνωστή εκπρόσωπός της. Οι αφέλειες στο πλάι μιμούνται τις κουρτίνες με τα πιαστράκια στο πλάι που θα έχεις δει έστω και μια φορά σε κάποιο σαλόνι.

View this post on Instagram

A little nod to the 90’s 💛 #90s #lobhaircut

A post shared by Lindsey Neavitt (@lindseyneavitt901) on

View this post on Instagram

post dance party

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf) on

Δεύτερο must κούρεμα θεωρείται το chin-length bob, δηλαδή το καρέ του οποίου το μήκος φτάνει μέχρι το πηγούνι.

Τρίτο είναι το classic lob, δηλαδή το κλασικό, ίσιο, μακρύ καρέ κούρεμα που λάτρεψε και τόσο όμορφα ανέδειξε με το στιλ της η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Lea Michele, που θα δεις παρακάτω, αλλά και άλλες όπως η Nicole Richie και η Katy Perry.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below